FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali și-a făcut un nou dușman! L-a pus la punct: "Nu împart Steaua cu el"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 mai 2017 19:54

Gigi Becali l-a pus la punct pe Mirel Rădoi după ce fostul antrenor al FCSB a declarat că patronul roș-albaștrilor nu se pricepe la fotbal.

"El, Mirel, a spus «nașul meu, nu vreau să mă cert cu el!» Păi, de ce să te cerți cu mine? Și mai spune, «dom’le, avem alte opinii despre fotbal și nu pricepe fotbalul».

Da, dar nu avem nimic în comun, adică el nu este acționar cu mine la Steaua, nu împart Steaua cu el și nici nu e obligatoriu ca nașul și cu finul să vorbească despre fotbal.

Nașul cu finul pot să vorbească și despre altceva, nu neapărat numai despre fotbal, ca să se certe. Și n-am obligație ca să-i dau raportul lui Mirel despre ce fac la fotbal. Sunt banii mei și nu dau raport la nimeni", a spus Becali la TV Digi Sport.

"Nu am mai discutat cu Gigi Becali pentru că nu vreau să mă cert cu el. Nu am mai vorbit, pentru că sigur am avea discuții contradictorii. Fiecare dintre noi vede fotbalul în felul lui iar felul lui nu este cel corect. Eu i-am spus că, atâta timp cât va gândi așa, va greși. Pentru el, cei care-i spun adevărul îl deranjează și crede că ori au o răutate, ori nu se pricep la fotbal. Așa că, prefer să rămânem cu impresiile pe care le avem" Mirel Rădoi

Citește și: Becali s-a enervat teribil pe Edi Iordănescu: "M-am săturat, bine că-s înțelept!" » Un stelist e omul-cheie care poate rezolva transferul lui Budescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
valiza.epo
valiza.epo  •  27 Mai 2017, 08:22
Postat de Eyrius Eyris pe 27 Mai 2017, 02:38

Daca analizam rezultatele directe, FCSB merita titlul.

Daca iti faci analize psihiatrice... poate iti revii la normal. Dar e greu...

nebraska
nebraska  •  27 Mai 2017, 06:37
Postat de Eyrius Eyris pe 27 Mai 2017, 02:33

Stea@ua cea adevarata este in liga I.

Fa-ti un control la cap mă.

364058783974964
Eyrius Eyris  •  27 Mai 2017, 02:38
Postat de digei pe 26 Mai 2017, 20:09

Dusmani isi va tot face de acum incolo.Prin gestul de a-i sufla titlul lui Hagi el n-a facut decat sa se autoexcluda din lumea fotbalului,toti ii vor intoarce spatele binenteles nu cei platiti de el.

Daca analizam rezultatele directe, FCSB merita titlul.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează