FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

EXCLUSIV „Bergodi nu mai avea ce să caute la Rapid!” » Un fost patron din Superligă îi ia apărarea lui Dan Șucu și știe vinovații: „Nu ai nicio șansă să supraviețuiești”

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 13:18 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 13:33

Marian Iancu (58 de ani), fostul patron al Politehnicii Timișoara, spune într-o declarație pentru GSP.RO că e obligatoriu ca Marius Șumudică să fie numit „principal” la Rapid.

Conform lui Iancu, principalii vinovați ai situației din acest moment sunt Victor Angelescu, acționar minoritar, și Daniel Niculae, președintele echipei. Iancu susține despre Dan Șucu că „este pentru prima oară când îl laud și nu este absolut deloc vinovat”.

Rapid a terminat sezonul regulat pe locul 2, în spatele FCSB, iar mirosul titlului plutea în aer în Giulești. A început play-off-ul, dar odată cu el și dezastrul pentru trupa condusă de Cristiano Bergodi.

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”
RAPID
Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”

Patru meciuri, patru înfrângeri, iar publicul din Grant a „explodat” și-a cerut demisia antrenorului italian. Ceea ce se va oficializa în următoarele ore.

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, vicecampion al României, a spus într-o reacție pentru GSP.RO că „cea mai mare greșeală a conducerii a fost când nu l-a dat afară pe Bergodi după eliminarea din Cupa României”.

„N-avea ce să mai caute la echipă din momentul ăla! Cum să te elimine din Cupa României? Cum să ratezi un obiectiv atât de important pentru club? Dacă atunci nu l-au dat afară, acum e obligatoriu să plece. Iar singurul om care trebuie adus e Marius Șumudică”, spune Iancu.

Marian Iancu: „Angelescu și Niculae sunt principalii vinovați!”

Referitor la haosul de la Rapid, fostul finanțator al Politehnicii susține că „fotbalul are niște reguli foarte clare”.

+38 FOTO

Apoi își detaliază afirmația. „După atâția ani la cârma unei echipe important cred că știu foarte bine cu ce se mănâncă. La Rapid trebuie o reformă administrativă, iar domnul Șucu asta trebuie să facă.

Angelescu și Niculae trebuie să primească obiective și sarcini clare! Sau să plece și domnul Șucu să aducă în zona administrativă oameni competenți pe partea sportivă”, a precizat Iancu.

Fără oameni competenți administrativ nu ai nicio șansă să supraviețuiești! Angelescu și Niculae sunt principalii vinovați pentru ceea ce se întâmplă la Rapid în momentul de față. Ei controlează tot ce se întâmplă în club și ei trebuie să răspundă

Marian Iancu, fost patron Poli Timișoara

Marian Iancu sare în apărarea lui Dan Șucu: „E nevinovat! Atunci responsabilitatea lui s-a terminat”

Întrebat cum vede situația în care se află în acest moment Dan Șucu, având inclusiv o presiune a publicului din Giulești, Marian Iancu sare în apărarea acționarului majoritar al Rapidului.

„Este pentru prima oară când fac o asemenea afirmație! Nu am mai spus niciodată acest lucru, dar domnul Șucu nu este absolut deloc vinovat!”, susține Iancu.

„Omul și-a făcut treaba când în iarnă a băgat mâna în buzunar și a făcut transferuri. Atunci responsabilitatea lui s-a terminat. Omul a investit! Șucu este nevinovat! Este pentru prima oară când spun chestiunea asta. Dar trebuie să ia niște măsuri administrative clare și concrete. Și extrem de rapid”, a mai spus fostul finanțator al Politehnicii Timișoara.

„Rapid are nevoie de patru, cinci jucători pentru sezonul viitor”

Iancu s-a referit și la ce se va întâmpla din sezonul viitor în Superligă, trăgând inclusiv un semnal de alarmă pentru echipele care vor avea pretenții de titlu.

„Fără transferuri nu faci nimic. Că tot vorbim de Rapid, este obligatoriu să fie aduși patru, cinci jucători. Și să nu mai vândă la prima strigare, chiar dacă un club și din asta trăiește. Uitați-vă că Gigi Becali câștigă campionatul și va băga milioane de euro în club.

CFR va începe din nou să investească în jucători. Sunt sigur că același lucru se va întâmpla și la Craiova, dar și la Farul, după un an în care Gică Hagi și-a atins obiectul de play-off, dar de la anul va vrea mult mai mult. Și fără investiții nimeni nu are nicio șansă”, a mai precizat acesta.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Cristiano Bergodi, criză de nervi la conferința de presă: „Mă înveți tu fotbal pe mine?!”

Citește și:

Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
RAPID
Ce urmează la Rapid după Cristiano Bergodi? Două strategii diferite și 4 antrenori care pot prelua banca giuleștenilor
Reacție dură la adresa jucătorilor lui Rapid, după eșecul cu Sepsi: „Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu?”
RAPID
Reacție dură la adresa jucătorilor lui Rapid, după eșecul cu Sepsi: „Lumea zice de antrenor, dar ei sunt de titlu?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (10)
danglumetu
danglumetu  •  16 Aprilie 2024, 16:59
Postat de Moshu pe 16 Aprilie 2024, 13:30

Mai,voi chiar n-aveti nici un pic de respect pentru meseria voastra,de-l citati mereu pe individul asta ?Rusine ! Stiti ce-i aia ?Probabil ca nu !

v-ati intrebat de ce? eu cind am facut o presupunere stimulativ-pecuniara am vazut numai stelute!

Misu1950
Misu1950  •  16 Aprilie 2024, 15:31

Cu Sumudica Rapidul nu prinde play-off-ul!!

tristan
tristan  •  16 Aprilie 2024, 15:28

Lasa ca vine Sumudica care in ultimii 7-8 ani a avut mandate de maxim 15 meciuri peste tot pe unde a fost

Vezi toate comentariile (10)
Comentează