FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - RAPID

Puștiul Bogdan Ungureanu a oferit declarația serii după CFR Cluj - Rapid: „Nu am vârsta necesară să răspund la așa ceva”

Foto: GSP.ro
Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat luni, 06 mai 2024 00:36 / Actualizat luni, 06 mai 2024 12:27

Tânărul portar Bogdan Ungureanu (17 de ani) a fost pentru a doua oară titular pentru giuleșteni, în eșecul suferit de Rapid, în deplasare, scor 2-3, în fața celor de la CFR Cluj. Adolescentul a oferit declarația serii la flash-interviurile de la finalul partidei.

Întrebat despre cauzele din spatele eșecurilor repetate suferite de Rapid în play-off, Ungureanu s-a eschivat folosindu-și simțul umorului. A spus că nu are vârsta necesară pentru a răspunde la o astfel de problemă precum cea ridicată de reporter.  

Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”
OFERTĂ
Șumudică și-a ales echipa: „În seara asta semnez, dacă vreau. Mai stau până miercuri”

Bogdan Ungureanu, abil și cu umor după CFR Cluj - Rapid 3-2

„A fost o etapă frumoasă pentru că am debutat, dar și una tristă pentru că am pierdut. Sincer nu am încă vârsta necesară pentru a răspunde la așa ceva (n.r.- despre cauzele eșecurilor Rapidului din play-off). Poate după ce mai acumulez experiență, o să spun mai multe.

Mă bucur că îmi oferă încredere (n.r.- Bogdan Lobonț). Asta mă obligă să muncesc mai mult și îmi dă încredere pentru tot ceea ce fac.

Normal că sunt supărat (n.r.- pentru că a luat gol pe colțul scurt), o să lucrez mai mult și o să încerc să devin din ce în ce mai bun”, a declarat, la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj, Bogdan Ungureanu la Digi Sport Special.

Mesajul lui Claudiu Petrila pentru fanii Rapidului

La rândul său, Claudiu Petrila a comentat decizia suporterilor Rapidului de a nu face deplasarea alături de favoriții lor la Cluj. Petrila și-a exprimat regretul pentru înfrângerile constante suferite de Rapid în ultimele partide, 7 din 8 posibile în play-off.

„Nu mai e ciudat, a trecut mult timp. Acum sunt la Rapid, m-am obișnuit aici. O nouă seară tristă, nu reușim să câștigăm, chiar dacă dominăm. Numai noi putem să rezolvăm.

Nu știu exact ce ne lipsește. Poate lucididatea în fața porții. Ne creăm ocazii, dar nu marcăm. Mai avem două meciuri de jucat, asta este.

Mult sub așteptări (n.r.- despre evoluția Rapidului în play-off). Am început play-off-ul foarte prost acasă. E greu și pentru noi să vină suporterii în toată țara și noi să nu îi facem fericiți.

Au ales să nu vină (n.r.- la Cluj), orice ar face trebuie să îi respectăm, pentru că sunt lângă noi și îi facem mereu nefericiți” a fost mesajul lui Claudiu Petrila, la finalul meciului.

VIDEO CFR Cluj - Rapid 3-2 » Clujenii sărbătoresc alături de fani victoria în fața giuleștenilor

Citește și:

Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid
CFR CLUJ - RAPID
Lui Șucu i-a revenit zâmbetul » Cu cine a apărut în Gruia, înainte de CFR Cluj - Rapid
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”
CFR CLUJ - RAPID
Mesajul apărut în locul galeriei Rapidului la meciul cu CFR Cluj, în timp ce Șucu își ocupa locul la „oficială”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (3)
Laguioleq
Laguioleq  •  06 Mai 2024, 14:21

Răspunsul lui Ungureanu la întrebarea voit savantă a reporterului, pe lîngă bunul simț exprimat, ne evidențiază clar cît de puțină minte au unii reporteri, care încearcă să arate intervievatului superioritatea lor. Rezultatul ? Prostia atroce pe care o radiază întrebările puse.

niciolaie
niciolaie  •  06 Mai 2024, 09:41

Fetisul vostru pentru varsta in paranteza (17 de ani) ar putea fi macar corect gramatical, ceea ce se invata la 7 "de" ani, mai Emanoil, mai ...

dr.jivago
dr.jivago  •  06 Mai 2024, 06:08

In sfarsit un baiat smart si de viitor la Rapid...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează