FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Bulgarul Antoni Ivanov e convins că pandemia de coronavirus e o diversiune: „Noi ne spălăm pe mâini, șmecherii spală bani!”

Antoni Ivanov
Antoni Ivanov

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 17:12

Mijlocașul bulgar al oltenilor, Antoni Ivanov, 24 de ani, spune că pandemia de coronavirus e o diversiune, pentru ca „unii să profite și alții să sufere”.

Revenit la Craiova după ce a stat în izolare acasă, în Bulgaria, Antoni Ivanov mai are de bifat câteva zile de carantină înainte de a începe antrenamentele. Însă mijlocașul este atât de frustrat încât nici nu se poate bucura că se va alătura curând coechipierilor. 

Mai mult, el a lansat o teorie dură despre pandemia de coronavirus, pe care a făcut-o publică chiar pe pagina sa de Facebook: „Noi ne spălăm pe mâini, în timp ce şmecherii spală bani". Ivanov a detaliat apoi afirmația într-o declarație acordată TVR. 

„Nu-mi convine această postură, mi-aş dori să mă antrenez alături de colegi, dar trebuie să mă adaptez şi să respect regulile, la fel ca şi ceilalţi. Sper ca totul să revină la normal, cum a fost înainte. De pe urma acestei situaţii, unii oameni profită din plin, iar noi avem de suferit", a spus jucătorul adus de olteni vara trecută, de la Gaz Metan.

150.000de euro a plătit Craiova lui Gaz Metan pentru a-l aduce pe Ivanov de la Mediaș, în iulie 2019

Reîncepe Liga 1 » Echipele se pot antrena în grupuri începând cu 15 mai

VIDEO. Claudiu Niculescu încă e dușmănit prin Bănie: „Îmi strigă: «Trădătorule!». Sunt momente teribile” + Opinie tranșantă în „războiul Craiovelor”: „Asta îmi doresc cel mai mult”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (20)
1185386784824804
Robert Dumitru  •  04 Mai 2020, 22:41

la noi in romanica daca ajungi la urgenta indiferent cu ce intrii in izolare 7 zille pana iti face proba de covid ca asa este protocolul -daca vrei sa fii tratat declari ca ai covid si te internezi in spital de covid unde esti internat pt ce ai -daca mori de orice boala spitaliceasca trebuie sa semnezi ca are covid mortul altfel nu il ei acasa ,trebuie sa stai 7 zile sa se ia probe si dupa vin analizele -semnezi pt covid pleci cu mortul si nu poti sa reclami pt malpraxis-ARE DREPTATE IVANOV OARE -NU STIM DAR CU TIMPUL O SA AFLAM CUM A FOST SI CU MINERIADA

 •  04 Mai 2020, 22:39

Bulgarul asta e ca ardeleanul care se holba perplex la o girafa si zicea: Ma, asa ceva, nu exista! Macar ardelenii sunt simpatici in felul lor. Asta face pe desteptul. A auzit el, stie el, ne explica el.

764352140354351
Rahat Cu Perja  •  04 Mai 2020, 21:55
Postat de liga_a_4_a pe 04 Mai 2020, 19:45

La Craiova asa e.

Si ce mi spui mie? Ca eu is din Bucale :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează