FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

VIDEO Burleanu reacționează după dezvăluirile din presă! Urmează Comisia de Disciplină pentru Istvan Kovacs

Istvan Kovacs
Istvan Kovacs

Articol de , - Publicat sambata, 23 septembrie 2023 21:56 / Actualizat sambata, 23 septembrie 2023 23:01

După ultimele acuze aduse la adresa lui Istvan Kovacs, șeful FRF sare în apărarea lui și spune că merită să fie delegat la orice partidă din prima divizie a României. 

Implicat într-o serie de polemici de arbitraj și acuzat că i-ar avantaja pe cei de la CFR Cluj, Istvan Kovacs trebuie să dea o serie de explicații la Comisia de Disciplină. Anunțul a fost făcut de Răzvan Burleanu, care spune că are încredere în nevinovăția „centralului” din Carei.

Interviu exploziv cu oficialul CFR-ului suspectat că i-ar fi vândut apartamente lui Kovacs: „Știu de la cine le-a luat. Eram frate cu Istvan, dar am oprit orice legătură!”
SCANDAL
Interviu exploziv cu oficialul CFR-ului suspectat că i-ar fi vândut apartamente lui Kovacs: „Știu de la cine le-a luat. Eram frate cu Istvan, dar am oprit orice legătură!”

VIDEO. Răzvan Burleanu despre Istvan Kovacs: „Poate fi delegat oricând”

„Am văzut chiar în aceste zile că cineva a citit de pe buzele lui Istvan Kovacs ce i-ar fi transmis unui alt arbitru. Imediat a apărut apoi înregistrarea, ceea ce este un element de apreciere, de transparență și cu siguranță Comisia de Arbitri o va face și în viitor, când vor exista astfel de cazuri sensibile. 

Despre subiectul cu Istvan Kovacs și relațiile de la Cluj pot să vă spun că este un proces la Comisia de Disciplină. Mai este doar o chestiune de timp până când părțile vor fi invitate pentru a proba acuzațiile. Sunt sigur că se vor regla și aceste lucruri la nivelul comisiilor juridice”, a spus Răzvan Burleanu.

Întrebat dacă Istvan Kovacs merită să fie delegat în Superligă în timpul anchetei efectuate de Comisia de Disciplină, șeful FRF a răspuns:

„Din 2014 până în prezent, ca președinte al FRF n-am făcut nicio delegare a niciunui arbitru de fotbal! N-am făcut nicio promovare! Nu m-am implicat la convocările echipei naționale. Dacă va fi să existe delegare la vreun anumit meci, e o întrebare la care președintele Comisiei de Arbitri trebuie să răspundă.

Din punctul meu de vedere, nu există nicio problemă ca Istvan Kovacs, care este arbitrul numărul unu în România, să poată fi delegat la orice meci din România!”.

Istvan Kovacs îi răspunde lui Gigi Becali: „Admit că dețin două proprietăți în Cluj, dar plătesc rate la ele” + „Sunt curat, cine susține altceva e un mincinos”
FCSB
Istvan Kovacs îi răspunde lui Gigi Becali: „Admit că dețin două proprietăți în Cluj, dar plătesc rate la ele” + „Sunt curat, cine susține altceva e un mincinos”

Citește și alte știri:

Eroul arădenilor de la Botoșani: „Abia așteptam ca Mircea Rednic să revină pe bancă! Prezența lui contează foarte mult”

Bayern și-a demolat adversara în Bundesliga » Uraganul Kane a contribuit la 5 goluri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (39)
7even
7even  •  24 Septembrie 2023, 18:33
Postat de steaua1986. pe 24 Septembrie 2023, 07:14

Kovacs ramane arbitrul nr.1 indiferent de ce zic 2-3 gigisti gretosi.

...scrise un apv-ist si mai gretos.:))Blea***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mandpv
Mandpv  •  24 Septembrie 2023, 16:20
Postat de daniaania pe 24 Septembrie 2023, 10:07

Da nu mai terminați cu subiectul asta de parcă cine știe ce tragedie sa produs!!!! De arbitrii pro FCSB nimic nimic !!!!

Da, este o tragedie!!!!De fiecare data cand este furata munca unor oameni, este o tragedie!Sic..tir!

naserum1
naserum1  •  24 Septembrie 2023, 15:59
Postat de Stefan21 pe 24 Septembrie 2023, 09:24

Știu ca nu este clujean, este ardelean...***...asta era logica... Dar, mno...nu e om mai cinstit* ca ardeleanu' :))))

Zici ca stii ca stii ca nu e clujean. Un secret: nu e nici ardelean. E banatean. Care, banatean, nu e ardelean. Inteleg ca acum nu se mai studiaza nici istorie nici geografie studiate in invatamantul general. Dar exista wilky.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează