FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

VIDEO Burleanu confirmă: „Domnul Becali va fi chemat la audieri! Chiar îl invitam să facă declarații de acest tip”

Răzvan Burleanu, președintele Federației Românie de Fotbal, a transmis că Departamentul de Integritate s-a autosesizat în legătură cu acuzațiile lansate de Gigi Becali la adresa fraților Istvan și Szabolcs Kovacs.
Răzvan Burleanu, președintele Federației Românie de Fotbal, a transmis că Departamentul de Integritate s-a autosesizat în legătură cu acuzațiile lansate de Gigi Becali la adresa fraților Istvan și Szabolcs Kovacs.

Articol de , - Publicat marti, 29 august 2023 18:59 / Actualizat marti, 29 august 2023 20:41

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a transmis că Departamentul de Integritate s-a autosesizat în legătură cu acuzațiile lansate de Gigi Becali la adresa fraților Istvan și Szabolcs Kovacs. 

Gigi Becali a comentat în termeni duri, cu tentă xenofobă, prestația brigăzii de arbitri din meciul pierdut la Arad, scor 1-2. Finanțatorul celor de la FCSB a acuzat, pe față, că Istvan și Szabolcs Kovacs sunt de partea celor de la CFR Cluj în lupta pentru titlu. 

Ce se ascunde în spatele axei Vassaras - frații Kovacs
EDITORIAL
Ce se ascunde în spatele axei Vassaras - frații Kovacs

VIDEO. Răzvan Burleanu: „Domnul Becali va fi chemat la audieri”

„Nu am foarte multe detalii, fiindcă am aflat de acest subiect chiar când coboram din birou. Ceea ce pot spune din capul locului este că Istvan Kovacs este în momentul de față cel mai apreciat arbitru român la nivel internațional. 

Așa cum l-am cunoscut personal, atât în ceea ce privește prestația lui pe teren, cât și în afara terenului, este un adevărat profesionist. Aceasta este declarația pe care o pot face înainte de a începe o anchetă. În mod cert, atunci când ai o acuzație de acest tip, fie secretarul general al FRF, fie direct departamentul de integritate, se vor sesiza.

Pot să vă confirm că în ceea ce privește declarația domnului Becali, departamentul de integritate deja s-a autosesizat. Asta înseamnă că domnul Becali va fi chemat la audieri, pentru a putea să probeze toate aceste declarații.

În același timp, vă amintiți că acum câteva luni chiar îl invitam pe domnul Becali să facă declarații de acest tip. Mă bucur că în momentul de față le face, dar ceea ce ne dorim este să le și poată susține mai departe. Adică să nu se răzgândească la interval de 24 de ore”, a spus Răzvan Burleanu într-o conferință de presă. 

Răzvan Burleanu: „UEFA a deschis o procedură”

Gigi Becali a declarat că a rugat pe cineva să-i pună un pariu pe calificarea echipei sale la meciul retur cu Nordsjaelland din preliminariile Conference League, pierdut cu 0-2. UEFA a deschis o procedură, lucru confirmat și de Gigi Becali. 

„Ne amintim ceea ce s-a întâmplat în ce privește participarea lor în competițiile europene, subiectul legat de pariere. În mai puțin de 24 de ore s-a răzgândit că a pariat.

Referitor la acest subiect, colegii noștri de la UEFA erau deja informați despre asta în momentul în care am deschis dialogul cu ei. Era deschisă deja o procedură. În momentul de față avem un inspector de integritate. Probabil în perioada următoare vom primi mai multe informații din partea UEFA.

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Ioan Varga duce disputa cu Gigi Becali la următorul nivel: „Ne vedem la tribunal! Am zâmbit, apoi a început lumea să mă sune. Noi avem o vorbă la Cluj...”

Dezvăluiri din interior despre căderea lui Tavi Popescu: „Din discuțiile cu el, mi-a zis că asta a fost problema”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (37)
eugenrc
eugenrc  •  31 August 2023, 01:00

In opinia mea, Becali este cel mai bun exemplu pentru expresia "Gura bate fundul!" . Dupa atatia ani nu a realizat ca prin modul lui de a vorbi nu face altceva decat sa-i motiveze si mai mult pe toti adversarii FCSB-ului. In loc sa-si ajute echipa mai mult ii baga bete in roate prin comportamentului sau. Si nu e singurul specialist in asa ceva. Din pacate pentru el, purcoiul de bani pe care sta nu-i garanteaza si gradul de desteptaciune pe care are impresia ca il are.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  30 August 2023, 16:02

Becali prin declarații defăimătoare și jigniri ,își creează un avantaj asupra arbitrilor ,comisiilor ,îl are trompeta la TV. și pe mm,( conflict de interese ) și nu numai pe el ,etc ! Pornește din start cu avantaj ,prin intimidare,pune presiune etc! Nu numai ca nu este Fair Play ,dar chiar este neregulamentar sa nu zic chiar penal dacă analizați bine ! Va rugam sa luați masuri și fiecare echipa sa beneficieze de corectitudinea, noțiuni de sport fără politici ! Please Fair Play !

fabulos
fabulos  •  30 August 2023, 10:17
Postat de cristishady pe 30 August 2023, 00:48

corect, steaua a fost salvata de fratii paunescu si peluza sud.

Nu au avut legatura cu salvarea Stelei nici fratii nici peluza.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează