FOTBAL  »  Superliga  »  RIPOSTĂ

Burleanu îl face vinovat pe Becali de situația fotbalului românesc: "Trebuie să scăpăm de astfel de oameni"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 07 septembrie 2017 18:48

După ce Gigi Becali a făcut apel la crearea unei coaliții pentru îndepărtarea lui Răzvan Burleanu din fruntea FRF și l-a atacat în serie pe acesta, președintele instituției a reacționat și a afirmat că fotbalul românesc trebuie să scape de persoane ca Becali. 

"Să fiu foarte clar în ce-l privește pe Gigi Becali. Cred că fotbalul românesc se va reforma total când nu vor mai exista oameni ca Gigi Becali aici. Credeti că găsim oameni de acest tip în Premier League sau Bundesliga?

Până în 2014, reprezentanții clanului Becali au avut o influență extrem de mare asupra procesului de selecție. Uitați-vă care erau jucătorii și care erau impresarii lor. De aceea spun că nu am greșit deloc când am adus un antrenor străin la lot, un om aflat în afara sferei de influență a respectivilor", a afirmat președintele FRF la TV Digi Sport. 

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e de părere că oamenii de fotbal, alături de jurnaliști și politicieni ar trebui să se unească pentru a-l destitui pe federal.

"E important viitorul acum. Acest Burleanu e o problemă, ar trebui să plece. Trebuie să se coalizeze forțele sportive, jurnalistice și politice pentru a-l da jos. Să se implice și forțele naționale pentru a-l da jos" Gigi Becali 

6.550.000 €a investit Gigi Becali în transferuri doar în această vară, mai mult decât oricare altă formație din Liga 1. FCSB este singura echipă românească în grupele cupelor europene

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (136)
yoz7777
yoz7777  •  08 Septembrie 2017, 18:58

Ca burleanu are dreptate, nu incape in discutie, ca si el a ramas cu multe restante fata de ce a promis este la fel de adevarat. Numai ca este distractiv ca impotriva lui, liderii grupului, conform articolelor din gsp, sunt - oierul de la patroni, *** din presa, *** din politica si prunea neandertalianul ca om de fotbal. Halal opozitie! Oare pe cine ar alege microbistii???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811730288915362
Constantin Luca  •  08 Septembrie 2017, 13:55

BURLENE MERGI IN CAP,SA-TI COBOARE MINTEA CAT O NUCA,CARE A COBORAT IN COLON,DE OAMENI CA BECALI ROMANIA ARE NEVOIE CU TOATE PACATELE LUI,DE INDIVIZI CA TINE SE FERESC TOTI CEI CARE STIU SA CITEASCA DOUA CUVINTE,ESTI MINCIUNOS,TRADATOR DE NEAM SI TARA.DUTE CU TOATA GASCA CU DAUM CU TOT,SA TE INTORCI CAND TE CHEMAM NOI.DIN CAUZA TA UN OM NEVINOVAT A FACUT PUSCARIE(GICA POPESCU).

1213573245455760
Danut Serban  •  08 Septembrie 2017, 11:30

BURLEANU DUTE DUPA DAUM SA NU MAI AUZIM DE TINE.

Vezi toate comentariile (136)
Comentează