FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Burleanu vrea Rapidul în Liga 1: "Avem nevoie de această echipă în fotbalul românesc"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 iulie 2017 21:34

FC Voluntari vrea să fuzioneze cu Rapid și să readucă formația giuleșteană în Liga 1, lucru care ar fi și pe placul FRF.

Răzvan Burleanu, președintele Federației, spune că nu ar interzice o fuziune între Rapid și FC Voluntari și chiar cere revenirea giuleștenilor în prim-planul fotbalului românesc.

"Indiferent de fuziuni, avem nevoie de Rapid în fotbalul românesc. O echipă de tradiție trebuie susținută de foarte mulți suporteri", a spus Răzvan Burleanu, conform Protv.

"Dacă reușește să preia palmaresul Rapidului și emblema Rapidului, da, e foarte bine. Lumea s-ar întoarce către fotbal. Sunt foarte mulți rapidiști"
Răzvan Lucescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
para.para
para.para  •  03 Iulie 2017, 00:16
Postat de Gelu Oanca pe 02 Iulie 2017, 23:22

Iarasi vorbeste *** Burleanu , ce numai Rapid este echipa de traditie,mai este Oradea ,Resita Pitesti,Petrolu, Farul, Bacau de ce nu le baga pe toate in prima liga , sa faca o liga a echipelor de traditie.

In Univers sunt multe planete, dar doar una este locuita. Cam asa sta treaba si cu echipele tale de traditie fara numar, doar una este Rapidul.

borat101
borat101  •  03 Iulie 2017, 07:51
Postat de ucluj2011 pe 03 Iulie 2017, 06:59

Adevărat. Vă doresc multă baftă și să ne revedem cît mai curînd în Liga I. În sfîrșit a spus și Burleanu un lucru inteligent.

Vrajeala. A transmis un mesaj catre mafia autohtona, ca mafia care trimite mesaje din puscarii prin ziare/media. Ca vai ce sa zicem, sa trezit ca se vrea ca RAPIDUL sa revina in Fotbal cu forta... in stilul stelei si dinamo de dupa Razboiul din 1944.

fangigi
fangigi  •  02 Iulie 2017, 23:51
Postat de catalynn pe 02 Iulie 2017, 23:17

Mahalaua e creată de conducători de cluburi gen Becali. Daca oamenii isi vad de treaba lor, si se rezuma la a vorbi pe teren, a juca fotbal si nu a face atmosfera la TV, iti garantez ca nu are nimeni nimic cu ei. Oricum cam asta e trendul, a avut grija Justitia sa asaneze cloaca numita Liga 1, jjjjiji e cam ultimul mohican, insa va fi îndepărtat in maxim 2 ani.

Amin!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează