FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Necruțător cu transferurile lui Dinamo: „Cea mai tare campanie din istorie! O să jucăm noul sistem «Nicolescu», 3 cu 3 intercalat, doi portari și restul se descurcă”

Campania de achiziții a lui Kopic a fost ironizată în spațiul online / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo București
Campania de achiziții a lui Kopic a fost ironizată în spațiul online / Sursă foto: Facebook@ FC Dinamo București

Articol de - Publicat miercuri, 24 ianuarie 2024 16:07 / Actualizat miercuri, 24 ianuarie 2024 17:25

Ultimele mișcări realizate de Dinamo pe piața transferurilor n-au impresionat chiar pe toată lumea. Există și dinamoviști care contestă strategia abordată de Zeljko Kopic în această iarnă. Printre ei, Dragoș Sterpu, fost candidat la șefia DDB, personaj cu influență în grupurile online ale suporterilor. 

Dinamo a legitimat 6 jucători în această iarnă pentru a forța salvarea de la retrogradare, inclusiv un portar și un fundaș central, posturi teoretic acoperite în cadrul lotului. Abordarea nu l-a convins pe Dragoș Sterpu, fostul candidat la președinția DDB. Care a simțit nevoia să livreze o ironie în direcția conducerii dinamoviste.

Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre transferurile pe care le-au făcut „câinii”: „Jucătorii valoroși n-au nevoie de mult timp să demonstreze”
DINAMO
Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre transferurile pe care le-au făcut „câinii”: „Jucătorii valoroși n-au nevoie de mult timp să demonstreze”

Ironii pentru campania de transferuri a lui Dinamo: „Mai lipsesc doi antrenori secunzi și ceva bucătari”

„Patru portari, șapte fundași centrali, 13 goluri în 22 de etape, ce ne mai lipsește? Vreo doi antrenori secunzi și ceva bucătari.

Cea mai tare campanie de transferuri din istorie, jos pălăria, nicio echipă din lume nu stă așa bine ca noi la capitolul portari și fundași centrali, o să jucăm noul sistem «Nicolescu», 3 cu 3 intercalat, doi portari și restul se descurcă. 

La Rață, Postolachi sau Damașcan nu ne uitam, am luat portarul (n.r. - Railean) și un copilaș (n.r. - Petru Neagu) care a fost convocat, nu a jucat, la o națională under”, a opinat Sterpu pe contul său de Facebook. 

Necruțător cu transferurile lui Dinamo: „Cea mai tare campanie din istorie! O să jucăm noul sistem «Nicolescu», 3 cu 3 intercalat, doi portari și restul se descurcă”
Dragoș Sterpu, într-o intervenție avută în trecut la GSP Live

Dinamo, echipa cu cel mai slab atac din Superliga, și-a prezentat marți noul portar, pe moldoveanul Dorian Railean, portarul Chindiei Târgoviște, internațional cu 16 meciuri în naționala de peste Prut.

Nou-veniții de la Dinamo au crescut nivelul valoric

„Câinii” aveau cel mai slab lot valoric din Superliga la finalul anului trecut, evaluat de Transfermarkt la 6,45 milioane de euro, dar, după ce au legitimat șase jucători, această cotă a crescut considerabil, până la 10,15 milioane de euro.

Înaintea acestor „mișcări de trupe”, dinamoviștii aveau cel mai slab lot valoric din Superliga. Premergător venirii lui Darko Velkovski, cotat la aproape 2 milioane de euro, cel mai valoros jucător din lotul dinamoviștilor era Cristian Costin (500.000 de euro).

Dinamo a transferat șase fotbaliști în această iarnă, toți cu cote de piață decente. Este vorba despre Darko Velkovski (1,8 milioane de euro), Domagoj Pavicic (700.000 de euro), Petru Neagu (400.000 de euro), Eddy Gnahore (400.000 de euro), Georgi Milanov (700.000 de euro) și Dorin Railean (350.000 de euro).

Dacă în acest clasament Dinamo a urcat, situația rămâne critică în Superliga. Dinamo este pe penultimul loc, cu 16 puncte acumulate, și luptă pentru evitarea retrogradării. Rămâne de văzut dacă jucătorii transferați vor reuși să se ridice la cota pe care o au.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Christian Ilic, despre comunicarea cu Zeljko Kopic: "Sunt și translator în timpul meciurilor". Pe cine vede în top în România

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Fostul antrenor al lui Dinamo a vorbit despre transferurile pe care le-au făcut „câinii” în această iarnă: „Jucătorii valoroși n-au nevoie de mult timp să demonstreze”

Clasamentul în care Dinamo a urcat! „Câinii”, aproape de play-off dacă s-ar respecta acest criteriu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (13)
istet10
istet10  •  25 Ianuarie 2024, 23:49
Postat de creeperno534 pe 24 Ianuarie 2024, 22:49

Cazuta era daca intram in faliment

Aia a insemna desfiintare.

creeperno534
creeperno534  •  24 Ianuarie 2024, 22:49

Cazuta era daca intram in faliment

istet10
istet10  •  24 Ianuarie 2024, 19:03
Postat de vio9o301960 pe 24 Ianuarie 2024, 17:45

E normal, daca nu a fost ales acum critica din orice pozitie!Astia care sunteti dusmanii lui Dinamo va inteleg cand mancati fara sa va fie foame, dar dinamovistii adevarati nu se dau batuti!O sa vedeti ca Dinamo nu va cadea(atunci o sa spuneti ce noroc a avut,ca trebuie sa continuati sa mancati) si o sa demonstreze ca v-a fost intr-adevar foame rau!

dinamo este o echipa cazuta. Ca inca nu a retrogradat e alta discutie.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează