FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Care e situația de la Dinamo » Mailul primit de jucători de la conducere + cât timp au contractele suspendate

Jucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic
Jucătorii lui Dinamo au intrat în șomaj tehnic

Articol de - Publicat joi, 02 aprilie 2020 14:46

Jucătorii lui Dinamo sunt în autoizolare cu contractele suspendate de la începutul acestei săptămâni. Ceea ce înseamnă că vor încasa doar 2.340 de lei pe durata stării de urgență instituită de președintele României la jumătatea lunii aprilie. 

Fotbaliștii și marea majoritate a angajaților au primit notificări din partea conducerii administrative de acest lucru, prin intermediul unui mail. Jucătorii au povestit Gazetei Sporturilor detalii din mail-ul respectiv.

La Dinamo vor urma negocieri pentru contracte

„Ni s-a transmis clar că vom avea contractele suspendate pe perioada 24 martie - 14 aprilie. Fiindcă atunci expiră termenul stării de urgență, cel puțin așa e acum. Mai mult ca sigur, suntem conștienți, că va mai urma o stare de urgență de încă 30 de zile, astfel că vom mai primi o notificare după ce aceasta va fi anunțată. Probabil, vom lua suma respectivă sau mai mică în acea perioadă de care ni s-a adus la cunoștință de către șefi. 

Mai mulți jucători s-au interesat la avocați dacă este OK, adică dacă este o măsură legală luată de club. „Poți să ajungi să te judeci cu clubul, dar se tergiversează situația și mai faci și scandal. Ideea este că după ce trece starea de urgență a rămas să ne punem la masă și să discutăm cu toții despre contractele individuale, așa ni s-a comunicat. O să vedem atunci cine și dacă va dori cineva să micșoreze și de când", au transmis jucătorii echipei din Ștefan cel Mare.

150.000 de euroeste cuantumul bugetului lunar de salarii în Ștefan cel Mare

Un salariu până la Paște

Dinamoviștii sunt la 3 puncte de zona de retrogradare și speră ca de luna viitoare să reînceapă antrenamentele. „Probabil, din ce se preconizează și ni s-a spus, de pe 15 mai am putea să venim la Săftica. Momentan, nu am fost anunțați de salariile restante, mai ales că se fac 3 luni pe 15 aprilie. Sunt șanse ca până la Paște să încasăm cel puțin un salariu restant", au mai spus fotbaliștii.

100.000 de euroa donat Ionuț Negoiță în week-end pentru a susține lupta cadrelor medicale împotriva COVID-19

VIDEO Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV. Situație incertă pentru jucătorii lui Dinamo: „Toți suntem neliniștiți! Avem familii de întreținut și rate la bănci”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (10)
krnevic
krnevic  •  02 Aprilie 2020, 15:35
Postat de goggu.mecanicul pe 02 Aprilie 2020, 15:32

Ia uite, se bagase si o vrabie neagra pe graunta de paine, idiot prost esti tu, din moment ce e stare de urgenta in toata tara, toate cluburile trebuie sa se supuna conditiilor, gata cu banii multi, iar astia ai mei, chiar nu pot avea pretentii,avand in vedere ca sunt doar 3 p de zona rosie ( a retrogradarii). Nu degeaba sunteti in liga 2 , acolo va ***.

Az0rel, nu intelegi nici cu un numar de dresaj, eu doar am zis ca jucatorii aia pe care ii condamni tu, nu au nicio vina, daca vrei sa injuri, injural pe Negoita,Balanescu si pe Prunea, ca astia au facut contractele. Tu daca semnezi un contract cu o firma, iar firma intra in insolventa de exemplu, tu ce faci, nu iti vrei banii inapoi, aaa o sa spui, nu nu e o situatie de criza, si muncesc pe gratis, ca eu sunt bun, loial firmei ?? Hai ma, nu mai fii catelus, treci la stadiu de pitbull. :D

krnevic
krnevic  •  02 Aprilie 2020, 15:28
Postat de goggu.mecanicul pe 02 Aprilie 2020, 15:24

la cum jucati ar trebui sa ziceti ''bodaproste'' ca primiti si somaju ala tehnic, sa nu plangem noi de mila fotbalistilor, vai saracuti, castiga 2300 de lei, pai unii pensionari batrani, au pensie si de 100 de lei si ganditi-va ca trebuie sa se descurce si cu mancare, medicamente, facturi, aia ce sa mai zica ?? Amaratii aia ?? Fotbalistii au mii de euro stransi din salariile trecute, deci sa nu le plangem de mila. Daca nu vor accepta micsorarea, la revedere, drum bun unde vedeti cu ochii, eu totusi n-as alege tari ca Italia,Spania sa ma duc sa joc fotbal ( mai ales ce este acum acolo).

Amice, esti idi0t ?? Pai ce vina au jucatorii ca asa sau facut contractele ?? Atat timp cat conducerea sa inhamat la contractele respective, trebuie sa-le respecte, aaa, daca voiau mai mult decat aveau in contract, abia atunci puteai sa zici ce zici, dar e dreptu fotbalistilor sa-si ceara banii, indiferent ca sunt pe ultimu loc sau primu loc, contractu e contract, inregistrat , nu poti sa nu le dai banii. Dar ma rog, stim ca dictatura comunista e la voi acasa. La fel si la echipa dintre cimitire. Steaua si Dinamo nu se vor dezice niciodata de metehnele sovietice, ca doar pe atunci au luat nastere. Fimi-ar scarba.

creeperno999
creeperno999  •  02 Aprilie 2020, 22:53

Foarte bine

Vezi toate comentariile (10)
Comentează