FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO

FOTO Ce nu s-a văzut la TV » 7 detalii de la Voluntari - Dinamo: fostul acționar a venit la meci cu bolidul de jumătate de milion de euro + Cum a apărut Vlad Iacob

Vlad Iacob, în tricou negru, prezent la Voluntari /  Vlad Nedelea (GSP) +14   FOTO
Vlad Iacob, în tricou negru, prezent la Voluntari / Vlad Nedelea (GSP)

Articol de , - Publicat duminica, 20 august 2023 00:11 / Actualizat duminica, 20 august 2023 00:17

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 3-2, la capătul unui meci dramatic, bogat în evenimente de tot felul. GSP.ro îți prezintă 7 detalii surprinse de reporteri la meciul de sâmbătă seara.

„Câinii” au obținut o victorie uriașă pe terenul lui FC Voluntari, scor 3-2, după un final de meci interzis cardiacilor! 

Nou-promovatei i-a fost validat golul victoriei după intervenția VAR și a avut noroc din belșug în prelungiri, când Sigurjonsson a ratat de la punctul cu var o șansă mare de 3-3. 

E a doua victorie la rând pentru „câini”, care urcă poziții bune în clasament, în timp ce starea de spirit e din nou pe culmi înalte

Iată 7 detalii ale partidei de la Voluntari:

1. Stadion alb-roșu la FC Voluntari - Dinamo

Ca de fiecare dată când Dinamo a jucat la Voluntari, micuța arenă de lângă București a luat culorile clubului din „Ștefan cel Mare”.

Mai mult de 90% dintre cei prezenți au fost suporteri ai dinamoviștilor, lucru ușor sesizabil datorită culorilor purtate sau a reacțiilor din timpul meciului în momentul în care echipa lui Ovidiu Burcă ataca.

Galeria de old-boys a Voluntarilor, o prezență deja cunoscută peisajului din Liga 1, și-a mutat locul, din centrul T2 în marginea acesteia. 

2. VIP-uri la masa presei, la FC Voluntari - Dinamo

Multe nume sonore s-au înghesuit să vadă partida dintre Voluntari și Dinamo, așa că locurile VIP, oricum cu un număr redus la stadionul ”Anghel Iordănescu”, au fost insuficiente. 

Nume precum Marius Niculae, Ioan Andone, George Ganea sau Iulian Roșu, neinclus în lot, au luat loc la masa presei, în spatele jurnaliștilor prezenți la meci. 

Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM
FC Voluntari - Dinamo 2-3
Ce „nebunie”! Dinamo dă lovitura la Voluntari după un final ULUITOR, cu gol validat de VAR și penalty ratat de gazde. Clasamentul ACUM

3. Vova Cohn, prezent pe stadion pentru FC Voluntari - Dinamo

Vladimir Cohn, fost acționar al lui Dinamo, prezență tot mai rară pe stadioanele din România, a sosit la meci cu mai bine de 30 de minute înaintea primului fluier. Omul de afaceri a atras toate privirile, a venit la volanul unui Rolls Royce, o bijuterie de peste jumătate de milion de euro. 

Ce nu s-a văzut la TV » 7 detalii de la Voluntari - Dinamo: fostul acționar a venit la meci cu bolidul de jumătate de milion de euro + Cum a apărut Vlad Iacob
Vladimir Cohn, spectator de lux la Voluntari - Dinamo / foto: Vlad Nedelea (GSP)

4. Vlad Iacob, suporterul 

De la meciul din Voluntari n-a lipsit nici Vlad Iacob, fostul administrator special al dinamoviștilor, înlăturat din funcție în urmă cu câteva zile. Acesta a venit însoțit de familie, inclusiv de tatăl său, cu banii de bilete pregătiți în mână: „Ne-am întors așa cum am fost întotdeauna, suporteri”: 

Ce nu s-a văzut la TV » 7 detalii de la Voluntari - Dinamo: fostul acționar a venit la meci cu bolidul de jumătate de milion de euro + Cum a apărut Vlad Iacob
Vlad Iacob, prezent la Voluntari

5. Probleme cu parcarea VIP la FC Voluntari - Dinamo

Fiind un stadion cu până în 5.000 de locuri, evident nici parcarea nu e una foarte generoasă la Voluntari. Mai ales în dreptul tribunei VIP. 

Marius Niculae, invitat din partea FRF, a avut nevoie de muncă de lămurire cu forțele de ordine pentru a fi lăsat să parcheze mașina în dreptul tribunei I. 

„Săgeată” nu l-a înduplecat pe cel responsabil și situația s-a remediat abia după intervenția ofițerului de presă.

6. Ilie Poenaru, în picioare doar la gol

Ilie Poenaru, antrenorul de facto al ilfovenilor, s-a agitat pe bancă, însă s-a ridicat doar în momentul în care FC Voluntari a înscris. S-a bucurat scurt, apoi a pus “ținta” pe câțiva jucători, cărora le-a mai dat câteva indicații. 

Fără licență PRO, rolul lui Poenaru e ținut în acte de Marin Dună, cel care participă la toate conferințele, flash-interviurile, și “joacă” rolul de principal în timpul meciurilor.

Ce nu s-a văzut la TV » 7 detalii de la Voluntari - Dinamo: fostul acționar a venit la meci cu bolidul de jumătate de milion de euro + Cum a apărut Vlad Iacob
Imagini surprinse după golul de 1-0 al gazdelor

7. Cristi Costin a dat deoparte cei 4 ani la Voluntari

Plecat în vară de la Voluntari, după 4 sezoane și peste 120 de meciuri în tricoul ilfovenilor, Costin și-a executat fosta echipă cu vârf și îndesat. 

Fotbalistul de bandă dreaptă a pasat la golul lui Gregorio, iar apoi în startul reprizei secunde a și înscris. S-a dezlănțuit apoi în fața peluzei dinamoviste, lăsând deoparte perioada petrecută la Voluntari.

VIDEO PCH a fost la înălțime la Voluntari! Imagini cu galeria lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo vrea pe Arena Națională și așteaptă 25.000 de spectatori

EXCLUSIV VIDEO Presiune pe Dinamo după primul succes al sezonului: „Aștept transferuri! Fanii au pretenții, așa s-a născut acest club”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
Barna
Barna  •  21 August 2023, 13:43
Postat de VanBasten pe 20 August 2023, 06:36

Sper sa nu vada criticul de moda veche Meme Stoica poza asta cu Vova in pantaloni scurti roz. Apropo, stiati ca inaintea deplasarii in Danemarca, pentru meciul retur cu Norsjaelland, oficialul fecesebist a ajuns la aeroport in pantaloni scurti, incalcandu-si astfel propria regula impusa la club. Asta dupa ce i-a beshtelit la TV pe elevii lui Guardiola pentru stilul lor relaxat de a calatori. Dubla masura in toate la fcsb.

Cine e Meme ăsta? Vreun formator de opinie și noi nu știm?

Stefan09
Stefan09  •  20 August 2023, 09:34
Postat de Rebelul27 pe 20 August 2023, 01:11

Pch ,sud mereu v-om fi la înălțime, incet încet Dinamo creste, își creează relații de joc . . Sa va fie frica Dinamo se ridica .

N-e e frica, ve-ti fi la inaltime, e clar....

parpalache
parpalache  •  20 August 2023, 07:40

„Bolidul” ca bolidul-dar nu știu cum se face ca„bolizii”atrag femeile...atragatoare,mai ceva ca ***-ul muștele!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează