FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Ce se întâmplă ACUM la CFR Cluj: patronul Varga, ședință la club cu jucătorii + e așteptat și Dan Petrescu

Neluțu Varga e hotărât să-l angajeze din nou pe Dan Petrescu. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Neluțu Varga e hotărât să-l angajeze din nou pe Dan Petrescu. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 16:48 / Actualizat vineri, 27 august 2021 17:45

Gazeta Sporturilor are informații de ultim moment din cazanul încins de la CFR Cluj. „Feroviarii” sunt într-o situație nemaivăzută, iar clubul e într-un continuu scandal după evenimentele de aseară, de la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad. 

Din informațiile obținute de GSP.ro, patronul Neluțu Varga a ajuns în urmă cu scurt timp la club, unde au ajuns și o parte dintre jucători. În minutele următoare, sunt așteptați să ajungă la club mai mulți fotbaliști ai echipei, cu scopul de a purta o discuție edificatoare cu finanțatorul Varga. Se așteaptă inclusiv apariția lui Dan Petrescu, cel care ar urma să devină noul antrenor al echipei, în locul lui Marius Șumudică. 

Andrei Burcă și Cătălin Itu, doi dintre jucătorii campioanei cu probleme medicale, au ajuns și ei la ședința de la club.

Varga a bătut palma cu Dan Petrescu

Din informațiile Gazetei, numirea lui Dan Petrescu (53 de ani) ca antrenor principal la CFR Cluj este iminentă. Ptronul CFR-ului a bătut palma cu „Bursucul”, cel care îi va lua locul lui Șumudică. Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași.

Aflat în drumul spre CFR Cluj, Dan Petrescu este avertizat: „E o problemă, e greu. Nu mai e ce a fost”
CFR Cluj
Aflat în drumul spre CFR Cluj, Dan Petrescu este avertizat: „E o problemă, e greu. Nu mai e ce a fost”

Marius Șumudică nu cedează!

Marius Șumudică nu cedeză în fața amenințărilor patronului Neluțu Varga. Deși finanțatorul clujenilor s-a înțeles deja cu Dan Petrescu, Șumudică nu pare dispus să renunțe la postul său.

Antrenorul Marius Șumudică și jucătorii campioanei nu au fost lăsați să intre la antrenamentul din această dimineață, patronul Neluțu Varga luând decizia de a muta ședința de pregătire pentru ora 17:00. 

Șumudică a oferit noi declarații în urmă cu scurt timp. Tehnicianul refuză să demisioneze și spune că jucătorii nu vor participa la antrenamentul din această după-amiază, cel planificat de patronul Varga.

Eu am făcut programul pentru mâine. Nu m-a sunat nimeni, eu tot aştept. Astăzi, stie toată lumea, am fost la antrenament şi nu am fost lăsat să intru. Diseară. jucătorii nu se vor duce la antrenament! Nu ştiu ce se întâmplă sau ce o să fie. Eu am contract si nu pot sa îmi dau demisia pentru că sunt pe primul loc în campionat şi sunt calificat în grupele Conference League! 

Mâine echipa trebuie să intre în cantonament pentru meciul cu FCSB! Vom vedea! Deocamdată, clubul nu are jurist, nu are preşedinte... Nici nu ştiu cine şi când o să mă sune, dacă o să mă sune - Marius Șumudică, potrivit digisport.ro

VIDEO Imagini incredibile: bătaie în vestiarul CFR-ului, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Plângere penală după altercația din vestiarul lui CFR Cluj » Comunicatul poliției + cine a făcut denunțul

Șumudică nu cedează! Tehnicianul face noi declarații despre situația de la CFR Cluj: „Nu-mi dau demisia, am făcut programul pentru mâine”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (54)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 August 2021, 00:15

CFR cred ca intra in insolventa ! Muresan trebuie relocat la Cluj.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 August 2021, 00:13

Cred ca vine Paskany la CFR ,,,Nelutu e in groapa si nu are ce vinde ca Becali...poate mai pierde din pensionari !

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  28 August 2021, 00:12

Cred ca vine Paskany la CFR ,,,Nelutu e in groapa si nu are ce vinde ca Becali...poate mai pierde din pensionari !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează