FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL E gata, CFR Cluj și-a vândut titularul în străinătate: „Îți mulțumim pentru toată munca depusă”

Nana Boateng, felicitat de Camora după un succes al „feroviarilor” / Sursă foto: Imago Images
Nana Boateng, felicitat de Camora după un succes al „feroviarilor” / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 09:04 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 13:20

CFR Cluj a anunțat în cursul dimineții transferul definitiv al mijlocașului Nana Boateng în Coreea de Sud, la Jeonbuk Motors, formația antrenată de Dan Petrescu, nimeni altul decât fostul antrenor al „feroviarilor”.

După aproape doi ani la CFR Cluj, Nana Boateng schimbă campionatul. Ghanezul care a impresionat în SuperLigă merge pe urmele fostului său antrenor, Dan Petrescu, urmând să semneze cu Jeonbuk Hyundai Motors, echipa din Coreea de Sud care l-a angajat de curând pe „Bursuc”. Fosta campioană a confirmat mutarea. 

GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3
SUPERLIGA
GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

CFR Cluj a anunțat transferul lui Nana Boateng la Jeonbuk Motors

„Mulțumim, Nana Boateng! Cluburile CFR 1907 Cluj și Jeonbuk Hyundai Motors au ajuns la un acord privind transferul definitiv al jucătorului Nana Boateng la formația din Coreea de Sud. 

Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici și constanți mijlocași din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vișiniu, Boateng a reușit să marcheze 7️ goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!

Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, se arată în comunicatule emis de „feroviari” în această dimineață. 

I-a ridicat în picioare pe coreeni » Discursul lui Dan Petrescu din vestiar e VIRAL
COREEA DE SUD
I-a ridicat în picioare pe coreeni » Discursul lui Dan Petrescu din vestiar e VIRAL

Mesajul lui Boateng la plecarea de la CFR Cluj

Mesajul lui Nana Boateng ⚽

⚽ Imediat după transferul în Coreea, Nana Boateng și-a dorit să transmită un mesaj de mulțumire pentru întreaga familie CFRistă 🚂 🙏🏻 Îți mulțumim și noi, încă o dată, Nana, pentru dedicarea ta, dar și pentru cuvintele frumoase 🫶🏻

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ pe Miercuri, 12 iulie 2023

CFR Cluj primește două milioane de euro pentru Boateng

Boateng fusese adus în Gruia de la echipa finlandeză KuPS. În cele două sezoane în România, ghanezul și-a clădit imaginea de cel mai bun „închizător” al campionatului. El și-a încheiat aventura la CFR Cluj cu 7 goluri în 88 de partide.

Transferul va aduce în conturile lui CFR Cluj aproximativ două milioane de euro.

Boateng este cotat la 2,2 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, suma crescând constant de la transferul în Gruia. În vara lui 2021, el era cotat la doar 450.000 de euro.

VIDEO Imagini de la antrenamentele celor de la CFR Cluj

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

ANALIZĂ GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

Transfer la CFR Cluj: l-a convins pe Mandorlini și a semnat pe două sezoane cu gruparea din Gruia

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (10)
lapusneanul
lapusneanul  •  12 Iulie 2023, 16:51
Postat de Dobermannul pe 12 Iulie 2023, 12:05

"Venit la CFR în luna septembrie 2021, Nana a devenit rapid unul dintre cei mai puternici și constanți mijlocași din Liga 1. Cu aproape 90 de partide jucate în tricoul alb-vișiniu, Boateng a reușit să marcheze 7️ goluri, unul dintre ele fiind cel care ne-a adus calificarea în Primăvara Europeană în sezonul precedent!" Deci 7 goluri in aproape doi ani ... Ce spuneam eu de jurnalisti ultrasi.

iar îți joaca feste singurul neuron funcțional , e mijlocaș defensiv...

vichart
vichart  •  12 Iulie 2023, 16:36
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 12 Iulie 2023, 10:20

Fcsb isi vinde postacul !! Il vinde pe prostul ala de randoom pe o dubla de porumb !! 10 boabe de cont !!

pai noi l-am vandut pe tanase cu 3,5 milioane de euro. kfr nu a primit nici macar un milion pe jucatorul asta. noi chiar vindem pe bani multi,kfr nu trece in 90% din cazuri nici macar de un milion de euro. acum a fost plata pentru dan penalty.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează