FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a dat lovitura! Marele câștig remarcat de Dan Petrescu: "Va ajunge un jucător mare"

FOTO: Facebook CFR Cluj
FOTO: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 15:07

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Sebastian Mailat, fotbalist ce a debutat pentru "feroviari" în meciul cu Sepsi, 2-0, la nici două săptămâni după ce a fost adus în "Gruia"

"A debutat extraordinar. Poate peste ce ne așteptam toți. L-am văzut foarte motivat la antrenamente și a intrat mai bine decât mă așteptam.

A reușit să scoată faulturi, să scoată oamenii din joc. Am mare încredere în el. Dacă se va antrena bine, e posibil să ajungă un jucător mare", a declarat Dan Petrescu, potrivit ziaudecj.realitatea.net

În vârstă de 19 ani, Mailat a ajuns la CFR Cluj în această toamnă după ce a devenit liber de contract după despărțirea de ACS Poli Timișoara.

Mailat a debutat pentru CFR în partida din campionat cu Sepsi de luni, încheiată 2-0, când a fost introdus pe teren în minutul 66, în locul lui Păun. 

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
sakamoto
sakamoto  •  30 Noiembrie 2017, 18:22

Mailat este unul dintre putzinii jucatori din fotbalul romanesc, care trage bine la poarta. De la 25-30 m. Marcheaza goluri de la distantza. Rara avis!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Noiembrie 2017, 18:12

Vezi deosebirea?Becali se bucura ca a mai castigat cativa taleri,iar CFR se bucura ca a castigat un viitor bun fotbalist.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  30 Noiembrie 2017, 17:31

a avut si un meci foarte greu CFR...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează