FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Un jucător important de la CFR Cluj s-a accidentat și e în pericol să rateze și meciurile României din Liga Națiunilor

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2022 17:07 / Actualizat marti, 06 septembrie 2022 17:07

Cristi Manea, 25 de ani, a suferit o ruptură musculară și va sta departe de gazon o perioadă lungă. CFR Cluj nu va putea conta pe el în meciurile din Conference League.

Titular în banda dreaptă a defensivei lui Petrescu, Manea ar fi suferit o ruptură musculară, care îl va ține departe de dreptunghiul verde pentru următoarele câteva săptămâni, scrie Fanatik.

A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj
U CLUJ
A trecut vizita medicală și va fi noul jucător al lui U Cluj

Astfel, Manea va rata debutul lui CFR Cluj în grupele UEFA Conference League. Clujenii joacă în primul meci din grupa G în Kosovo, împotriva formației Ballkani, joi, de la ora 19:45. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Pro Arena.

Cristi Manea ratează și meciurile naționalei din Liga Națiunilor

Pentru formația lui Dan Petrescu urmează apoi derby-ul cu Universitatea Craiova de duminică,11 septembrie, începând cu ora 21:30. Meciul e liveTEXT pe GSP.RO și în direct la Digi 1, Orange Sport și Prima Sport.

Joia viitoare, formația din Gruia primește vizita lui Sivasspor, în etapa a doua din faza grupelor UEFA Conference League.

Peste numai 4 zile, clujenii se deplasează în Trivale, pentru partida contra celor de la FC Argeș, meci constând în runda cu numărul 11 din Liga 1.

Pe lângă meciurile lui CFR Cluj, Cristi Manea va rata, cel mai probabil, și meciurile din Liga Națiunilor, unde România le va înfrunta, pe rând, pe Finlanda (23 septembrie, la Helsinki, de la ora 21:45) și Bosnia și Herțegovina (26 septembrie, pe stadionul Giulești, de la ora 21:45).

Cristi Manea, 7 trofee câștigate cu CFR Cluj

Fundașul crescut la Academia Gheorghe Hagi a ajuns pentru prima dată în Gruia în iulie 2017, sub formă de împrumut de la formația cipriotă Apollon Limassol. Și-a încheiat primul mandat la CFR Cluj în iunie 2019, revenind în Cipru. 

În perioada septembrie 2019- ianuarie 2020, dobrogeanul a jucat la FCSB, unde a adunat însă numai 4 apariții. În ianuarie 2020 a revenit la CFR Cluj, tot sub formă de împrumut de la Apollon. Clujenii l-au transferat în cele din urmă definitiv în septembrie 2020, în schimbul sumei de 400.000 de euro.

În tricoul formației ardelene, internaționalul român a adunat 165 de apariții și a marcat 3 goluri.

A câștigat 7 trofee cu CFR Cluj: 5 titluri în Liga 1 și 2 Supercupe ale României. Fundașul mai are și o Cupă a României în palmares, câștigată cu FCSB, în 2020.

2,70 de milioane de euroeste cota de piață a lui Cristi Manea, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

În echipa națională a României, Cristi Manea a contabilizat 20 de selecții și a marcat de 2 ori. Și-a făcut debutul în „tricolor” în mai 2014, la numai 16 ani, într-un meci contra Albaniei.

Citește și alte articole:

Sumă uriașă achitată la CFR Cluj! Nelu Varga i-a stimulat pe jucători pentru marele obiectiv: „Vrea să treacă de grupele ECL”
CFR CLUJ
Sumă uriașă achitată la CFR Cluj! Nelu Varga i-a stimulat pe jucători pentru marele obiectiv: „Vrea să treacă de grupele ECL”
Cine transmite la TV meciurile West Ham - FCSB și Ballkani - CFR Cluj, debutul în grupele Conference League
TELEVIZARE
Cine transmite la TV meciurile West Ham - FCSB și Ballkani - CFR Cluj, debutul în grupele Conference League

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează