FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Neluțu Varga s-a înțeles cu Dan Petrescu! „Bursucul” revine la CFR Cluj și primește 4-5 jucători

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 10:56 / Actualizat vineri, 27 august 2021 11:01

Numirea lui Dan Petrescu (53 de ani) ca antrenor principal la CFR Cluj este iminentă.

Noaptea trecută, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2, patronul Neluțu Varga a decis să îl demită pe Marius Șumudică, alături de întregul său staff. Demiterea antrenorului nu a fost încă oficializată, astfel că Șumudică s-a prezentat la antrenamentul din această dimineață. Numai că patronul a dictat ca antrenorului să nu-i fie permis accesul în baza de pregătire, o situație jenantă atât pentru antrenor, cât și pentru imaginea clubului.

Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Între timp, patronul CFR-ului a bătut palma cu Dan Petrescu, cel care îi va lua locul lui Șumudică. Din informațiile GSP.ro, Varga s-a înțeles deja cu Dan Petrescu în privința salariului și l-a asigurat că îi va aduce jucătorii pe care îi dorește. Este vorba de 4-5 jucători care vor ajunge imediat la CFR, în special mijlocași.

Numărul 1 de la CFR e foarte nemulțumit de transferurile făcute în această vară de cuplul Marian Copilu - Ioan Ivașcu, adică președintele, respectiv juristul clubului. Surse apropiate echipei spun că Ivașcu, cel care întocmea contractele la CFR, se folosea de tot felul de tertipuri când făcea înțelegerile jucătorilor, încercând să le pună clauze aberante, printre care aceea de a fi oricând dați afară dacă nu îndeplineau anumite condiții. 

De multe ori, jucătorii nici nu știau de aceste clauze, Ivașcu încercând să îi convingă să semneze altceva decât ce s-a discutat. În plus, Varga era nemulțumit de salariile foarte mari primite de jucătorii nou-veniți, de 15-16.000 euro, pentru Fofana, Meleke, Tahiri, jucători care nu reușesc să prindă decât foarte rar echipa.

Potrivit surselor, de cele mai multe ori, patronul nici nu știa de aceste condiții din contracte, primea alte informații de la cei doi oficiali. În locul lui Marian Copilu, cel mai probabil va veni Dani Coman, președinte la Hermannstadt, cu care s-au purtat discuții.

Dan Petrescu este așteptat la CFR Cluj încă de astăzi. „Bursucul”, alături de care CFR a câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020, ar putea conduce antrenamentul programat de Varga la ora 17:00.

Marius Șumudică și staff-ul tehnic al lui CFR Cluj, demiși

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

VIDEO. Imagini incredibile: bătaie în vestiarul CFR-ului, după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj e în grupele Conference League » Când are loc tragerea, cum arată urnele + grupa grea și grupa ușoară

Scene halucinante după CFR Cluj - Steaua Roșie » Românii s-au luat la bătaie la vestiare, spre stupefacția sârbilor: „Haos total în România!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (64)
dan2010
dan2010  •  27 August 2021, 18:51

nu vine petrescu... am informatiile, totul e un circ!

ntmarcel4
ntmarcel4  •  27 August 2021, 17:19

Comentarii inutile, pleaca un circar penibil sumudica , sa ia si petarda de alibec cu el ; vine un antrenor adevarat cu rezultate excelente la cfr in tara si afara, ce e de comentat sau criticat aici ? Exista rezultate inregistrate oficial.

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 August 2021, 16:58

Cei de la CFR au fost perversi!Cu toate ca hotarasera sa-l demita pe Sumi inca dupa primul meci cu Crvena Zvezda,l-au demis abia acum!Ca sa nu-l angajeze Becali!Care intre timp l-a adus pe Edy-si el fost la CFR,nu-i asa?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează