FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mutarea anunțată cu fast de Ioan Varga nu e sigură! A avertizat în direct: „Doar în condițiile astea merg”

Ioan Varga amenință, înainte de CFR Cluj - FCSB
Ioan Varga amenință, înainte de CFR Cluj - FCSB

Articol de , - Publicat marti, 07 mai 2024 18:33 / Actualizat marti, 07 mai 2024 19:31

Ioan Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunțat marți că Dani Coman este președintele lui CFR Cluj, „în proporție de 90 la sută”. Fostul portar susține că nu a decis unde va semna, urmând să poarte mai multe discuții în zilele rămase din această săptămână.

Astăzi, Ioan Varga a purtat o discuție cu fostul oficial al lui Hermannstadt, în urma căreia a susținut că Dani Coman va fi „în proporție de 90 la sută” noul președinte al clubului. La puțin timp după aceea, Coman a tăiat din elanul patronului echipei din Gruia.

Fostul portar a transmis că va semna doar în condițiile în care va avea puteri depline, toate atribuțiile aferente unui președinte de club. Vineri, Dani Coman va avea un tête-à-tête și cu antrenorul Dan Petrescu, o discuție care va lămuri încotro va merge fostul oficial de la Hermannstadt.

Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”
CSA STEAUA
Balint și Duckadam explică de ce au boicotat petrecerea organizată de Steaua: „Bunicul avea o vorbă”

Dani Coman, despre negocierile cu Ioan Varga: „Vreau să fiu președinte, indiferent unde voi merge!”

„Este adevărat că am avut o întâlnire cu Neluțu Varga, ne cunoaștem de foarte mulți ani. Este unul dintre oamenii pe care îi apreciez și la care țin mult. A rămas să mai purtăm o discuție vineri, atât cu Dan Petrescu, cât și cu Neluțu, apoi voi lua o decizie în ceea ce privește viitorul meu.

Nu este prima dată când voi vorbi cu Dan Petrescu, au mai fost oferte de la CFR. Repet, Neluțu este unul dintre prietenii mei buni, dar decizia îmi va aparține în totalitate. Voi analiza foarte bine situația săptămâna asta, iar după discuția pe care o voi avea vineri voi decide încotro merg. Pentru mine, important este să fiu fericit acolo unde merg.

Indiferent unde voi merge, vreau să fiu președinte, nu un team manager sub titulatura de președinte, că nu este ceea ce îmi doresc și nu aș fi fericit. Dacă voi avea putere de decizie, voi merge. Dacă nu voi avea, nu voi merge, indiferent de echipă, de prietenia pe care o am cu Neluțu sau oricare alt proprietar de club.

Dacă nu voi avea putere și nu voi fi fericit, nu voi merge. Nu am nevoie de popularitate, nu vreau să merg la un club doar să fac poze din postura de președinte”, a transmis Dani Coman la „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Dani Coman: „Nu e o rușine să mergi în Liga 2 sau Liga 3”

„Ați văzut declarația lui Neluțu, că voi avea putere să decid... mai departe, rămâne să mă hotărăsc.

Sunt multe lucruri pe care le-aș discuta cu Dan Petrescu. Important este ca noi să fim pe aceeași lungime de undă, ca eu să mă simt util, să fiu fericit. Indiferent unde voi merge, nu îmi place să fiu perdant, să fiu înfrânt.

Indiferent că voi merge în prima sau a doua ligă, vreau performanță! Nu este o rușine să muncești, să mergi la liga a doua sau a treia dacă există un proiect frumos. Nu-mi este nici rușine, nici frică de muncă.

Din punct de vedere financiar, la ceea ce am discutat cu Neluțu astăzi, există stabilitate. Au un buget pentru transferuri în această perioadă, o mare parte din buget va fi băgată în cont la începutul anului. Din punctul acesta de vedere, nu cred că vor fi probleme”, a mai afirmat Coman, în contextul în care tratează și cu divizionara secundă FC Argeș.

Ioan Varga: „Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate”

Ce spusese Ioan Varga după ieșirea de la discuții? „M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman este noul preşedinte al lui CFR Cluj. Când vorbesc despre preşedinte, vorbesc chiar despre această funcţie.

Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri, Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să îi explice şi antrenorul nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului.

După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman este noul preşedinte al CFR-ului. Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma.

Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios, care îşi doreşte să facă performanţă şi să îşi arate valoarea pe care o ştim cu toţii. Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial”.

VIDEO. CFR Cluj - Rapid 3-2 » Dan Petrescu, după ce a debutat cu o victorie pe banca clujenilor: „Sper să ajut echipa să meargă în Europa”

Mai puteți citi:

Mircea Lucescu a ieșit de la discuția cu Dan Șucu » Ce a declarat + GSP a aflat ce club vrea să deturneze mutarea

„E HALUCINANT ce se întâmplă în România” » Bourceanu, discurs-manifest în direct: „Dacă mă dezbrac, pot să vă arăt mai bine”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
Chris.Dumitrescu
Chris.Dumitrescu  •  07 Mai 2024, 20:43

Accepta Dani Coman, doar nu vrea sa stea acasa si sa se uite la TV

nicto
nicto  •  07 Mai 2024, 19:42

si Mutu a fost prieten bun cu Nelutu... si el a vrut sa fie fericit la Cluj... eu cred ca Dany si-a croit o aura prea mare pentru capatana lui...

Barna
Barna  •  07 Mai 2024, 19:31

Zici că e vorba de Ferguson!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează