FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, 21:00

CFR CLUJ - DINAMO // CFR Cluj, mesaj categoric către fanii lui Dinamo: „În aceste condiții nu li se va permite accesul”

Dinamo
Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 iulie 2019 15:02

CFR Cluj și Dinamo vor juca azi, de la ora 21:00, în cel mai tare meci din etapa a 3-a din Liga 1. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Digi Sport și TV Telekom Sport.

La această partidă, galeria lui Dinamo nu va avea voie să intre pe stadion, ca urmare a decizie Comisiei de Disciplină (Detalii AICI).

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că au căzut de acord cu reprezentanții campioanei CFR Cluj și vor ocupa totuși un sector destinat oaspeților pe arenă, iar clubul CFR Cluj a reacționat.

Clujenii au emis azi un comunicat în care anunță că oricine își poate achiziționa bilete în acel sector, prețul fiind de 10 lei. Totuși, fanilor le va fi interzis accesul cu însemne ale clubului Dinamo și vor fi controale amănunțite.

 

 „Clubul CFR 1907 Cluj anunță următoarele: Ca urmare a deciziei luate de Comisia de Disciplină a FRF referitoare la sancţionarea clubului FC Dinamo 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei la jocurile disputate de echipă în deplasare, anunțăm faptul că la meciul din această seară împotriva echipei FC Dinamo 1948, în sectorul destinat în mod normal ospeților (Sectorul 28, Peluza 1) oricine își poate achiziționa bilete de la casele de la Stadion (deschise la intrarea în Sectorul 28).

Persoanelor care vor dori să își achiziționeze bilete în Sectorul 28, Peluza 1 nu li se va permite accesul cu niciun fel de însemn al echipei FC Dinamo 1948 (fulare, tricouri, sepci, bannere, etc).

Totodată, CFR 1907 Cluj anunță faptul că persoanele care își achiziționează bilete în Sectorul 28 vor fi supuse unui control corporal amănunțit, iar în acest sens le rugăm să vină din timp la stadion pentru a evita aglomerația de la porți.

Un bilet în Sectorul 28 costă 10 lei, iar casa de bilete de la intrarea în Sectorul 28 va fi deschisă astăzi începând cu ora 17:30. O persoană va putea achiziționa cu un singur buletin maxim 4 bilete” comunicat CFR Cluj

Vezi și:

VIDEO Mihai Butean a explicat de ce le-a refuzat pe FCSB și Dinamo: „Sper să mă apropii de performanțele lui Dan Petrescu”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (15)
cluj_cluj
cluj_cluj  •  27 Iulie 2019, 19:34
Postat de Salomi Rolfi pe 27 Iulie 2019, 19:22

Ultrasii dinamovisti au plecat de la 08.00 din punctul de intalnire de la OMV Militari fara insemnele clubului din Stefan cel Mare. Ei purtau tricouri negre si destul de multe erau cu numele Universitatii Cluj scris pe acestea. Cred ca la Cluj cele doua galerii au baut deja cateva sute de beri asa, pentru incurajare, inainte de meci!

Nasol. Sper sa poata fi tinuti in frau...

1223788054307626
Salomi Rolfi  •  27 Iulie 2019, 19:22

Ultrasii dinamovisti au plecat de la 08.00 din punctul de intalnire de la OMV Militari fara insemnele clubului din Stefan cel Mare. Ei purtau tricouri negre si destul de multe erau cu numele Universitatii Cluj scris pe acestea. Cred ca la Cluj cele doua galerii au baut deja cateva sute de beri asa, pentru incurajare, inainte de meci!

cluj_cluj
cluj_cluj  •  27 Iulie 2019, 19:09
Postat de comedy.central pe 27 Iulie 2019, 16:38

Să spui că suporterii lui u sunt golani agresivi e o mizerie de natură gigista! La toate galeriile există o fracțiune dură! U Cluj are o galerie minunata!

Deci jandarmul ala cu capul spart de acum cativa ani si mai recent dobitocul care a oprit barajul sunt niste inventii gigiste. In cluj suporterii u la fotbal, chiar si aia putini care nu sunt agresivi sunt cunoscuti pentru talibanism.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează