FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-0

CFR CLUJ - FCSB 1-0. Bogdan Argeș Vintilă: „Am reușit un lucru foarte bun astăzi, ne va da moral”

Bogdan Argeș Vintilă FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Bogdan Argeș Vintilă FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2020 21:43

CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, scor 1-0. Bogdan Argeș Vintilă (48 de ani) e mulțumit de jocul elevilor săi și speră în continuare la titlu.

Vezi AICI clasamentul din play-off

„Din păcate, astăzi nu am reuşit să marcăm, a fost singurul lucru care ne-a lipsit. Am făcut un joc foarte bun şi sunt mulţumit de atitudinea jucătorilor şi de dăruirea de care au dat dovadă în timpul jocului. Din păcate, nu am reuşit să marcăm, deşi ne-am creat foarte multe ocazii. Am reuşit să-i dominăm, aici, la Cluj, ceea ce este un lucru foarte bun din punctul meu de vedere, care dă moral echipei. Din păcate acel autogol a făcut diferenţa, ei fiind o echipă mult mai experimentată şi mai pragmatică”, a spus Vintilă la Look TV.

Vintilă speră în continuare la titlu

„Cât matematic mai avem şanse, ne jucăm şansa până la sfârşit, indiferent de ce se va întâmpla în continuare. Important este să facem jocuri bune şi să reuşim să le câştigăm. Am un lot restrâns numeric. Nu am ce să-mi reproşez, decât că nu am reuşit să marchez. Cupa României este un obiectiv important pe care mizăm şi vom juca să câştigăm competiţia. Chiar şi în campionat vrem să rămânem aproape de CFR şi să ne jucăm şansa până la capăt”, a comentat Vintilă.

VIDEO / Fanii celor de la CFR Cluj și-au făcut apariția la stadion

Citește și alte știri despre CFR Cluj - FCSB: 

CFR CLUJ - FCSB. Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia, cu 30 de minute înainte de derby: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

FOTO Ionuț Vînă nu s-a putut abține în momentul înlocuirii: camerele TV au surprins tot

CFR CLUJ - FCSB. FOTO Vintilă l-a scos pe Ionuț Vînă după doar 31 de minute, iar jucătorul nu s-a putut abține în momentul înlocuirii: camerele TV au surprins tot

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
iung811
iung811  •  14 Iunie 2020, 23:44

Sa o tineti tot asa. La final o sa aveti un moral beton.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close