FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă, idee revoluționară în derby: sistem cu 3 fundași centrali pus în practică după pauză

Articol de - Publicat duminica, 02 februarie 2020 21:27

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă (47 de ani), antrenorul roș-albaștrilor, l-a schimbat la pauză pe Marko Momcilovic (32 de ani, fundaș stânga) cu Darius Olaru (21 de ani, mijlocaș ofensiv), iar sistemul vicecampioanei României s-a transformat complet.

Astfel, din 4-3-1-2, sistemul inițial, FCSB a trecut la 3-4-1-2, după ce Nedelcu a coborât între cei doi stoperi: Bălgrădean - Planic, Nedelcu, Cristea - Crețu, Moruțan, Olaru, Oaidă - Tănase - Coman, Man.

CFR CLUJ - FCSB // Bogdan Vintilă a schimbat sistemul

Noul modul tactic a fost încercat și în cantonamentul de pregătire din această iarnă, iar Mihai Stoica, directorul sportiv al lui FCSB, a declarat că acesta va fi testat și în campionat - fapt confirmat. 

„La Steaua se lucrează mai multe module tactice. E posibil să apară surprize pe parcurs. Nu este o schimbare definitivă. Bogdan Vintilă este destul de bine pregătit tactic ca să facă jucătorii să evolueze în mai multe sisteme. E posibil să ne vedeți cu trei fundași centrali, e posibil să ne vedeți cu un număr 9” - MM Stoica

Redacția GSP, evacuată de polițiști din cauza unei amenințări cu bombă. Emisiunea GSP Live, „ediție specială” lângă dubele Poliției 

vezi și:

CFR CLUJ - FCSB // FOTO Teren de județeană la derby! Care sunt zonele cele mai afectate

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  02 Februarie 2020, 22:05

FCSB a plecat la meci , sustinuta de ziaristi ( apropos, imi place "revolutia" lui Vintila... fara joc de atac, incercare disperata de a scoate egal), de comentatorii DIGI, ( mereu plangarti si lipsiti de obiectivitate, in faviiarea FCSB ) si desptul de des sustinuti de de Kovacs. Totusi fara o ocazie,fara o idee de atac far i idee tactica FCSB nu a jucat nimic, si " a obtinut" ...ce merita. Pentru sustinatorii FCSB le spun ca nu trebuie sa fii filozof ca sa vezi ca la mijloc FCSB a fost dominat total. Vax si Coman, vax si Man, vax si Morutan, cei 3 fiind , de departe in minus, fara eficienta. Inca un an fara titlu, cred ca Ciobanu va muri de inima rea !

joze_maurinio
joze_maurinio  •  02 Februarie 2020, 21:54

Mda, se incearca vreo 10 sisteme tactice, la Steaua! Ca asa zice Vintila cica. Pai, mai MehMeh Stioka, cum sa stie Vintila sisteme tactice, cand nu el face tactica si echipa la Steaua. Pana la urma am gresit un pic, am zis ca Becali il scoate pe Moncilovski la prima schimbare si bate Clujul cu 2-0. A batut doar cu 1-0 si Becali a zis facut cum am zis eu. Auzi tu ce zice MehMeh Stioka, ca face Vintila echipa si tactica la Steaua! Apropo, numarul ala 9 cine e? Kapetanos, Ciocoiu, Pepe Moreno?

423258808224442
Ion Vasile  •  02 Februarie 2020, 22:05

Bai ciobanilor voi aveți fundaș de meserie (soiledis)și îl băgați pe oaida . Huo Becali ești o rușine nenorocita nu te mai suport. Ai devenit un *** îți bați joc de echipa u faci schimbările.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează