FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 0-1

ANALIZĂ GSP CFR Cluj, tabloul eșecului » De ce echipa lui Petrescu a pierdut derby-ul cu FCSB

Marea ratare a lui Edjouma,
la care clujenii privesc parcă vrăjiți
FOTO Alexandra Fechete +23   FOTO
Marea ratare a lui Edjouma, la care clujenii privesc parcă vrăjiți FOTO Alexandra Fechete

Articol de - Publicat marti, 19 aprilie 2022 15:54 / Actualizat marti, 19 aprilie 2022 16:26

Și la nivel de echipă, dar, în multe cazuri, și individual, CFR Cluj a făcut cu FCSB, 0-1, cel mai slab joc din acest play-off, în care are deja două înfrângeri, câte a adunat în tot sezonul regulat.

În cel mai important meci al primei jumătăți a play-offului, duelul cu rivalii de la FCSB, CFR a clacat la toate capitolele.  La pauză, după ce timp de 43 de minute se jucase 11 la 11, echipa din Gruia era pe un neverosimil zero la patru capitole: ocazii de gol, șuturi la poartă, șuturi pe poartă și cornere.

 Până la urmă a avut un corner, o singură ocazie și doar un șut pe poartă, ultimele două în faza din minutul 90+4, când Birligea a tras slab de la numai 8 metri, pe direcția lui Târnovanu. 

Gino Iorgulescu și-a depus candidatura pentru al treilea mandat și a devansat alegerile LPF: „Le facem acum, în mai, nu în septembrie. Sunt mulțumit de mine”
ALEGERI LPF
Gino Iorgulescu și-a depus candidatura pentru al treilea mandat și a devansat alegerile LPF: „Le facem acum, în mai, nu în septembrie. Sunt mulțumit de mine”

Jumătate de echipa lui CFR Cluj, cu cele mai slabe prestații 

Cifrele InStat confirmă că a fost cel mai slab meci al ardelenilor în play-off, indicele general al echipei fiind de numai 205, față de 235 pentru FCSB. Evident, inclusiv individual, mulți dintre oamenii-cheie ai lui Dan Petrescu au înregistrat cele mai dezamăgitoare prestații în aceste 5 partide: Camora, Graovac, Susici, Omrani și Petrila.

Dintre cei mai folosiți 13 jucători în ultimele jocuri, Hindrich a rămas pe bancă, iar Păun a evoluat numai 8 minute și nu a avut indice InStat.  Alți trei, Deac, Debeljuh și Yuri, au avut și ei a doua cea mai slabă exprimare din play-off, după cea din etapa precedentă, pierdută în prelungiri, în deplasare, cu CSU Craiova (2-3). 

Doar Boateng, Burcă și Bordeianu peste media lor

Numai 3 dintre titularii lui Dan Petrescu în partida cu FCSB au avut evoluții ceva mai bune comparativ cu ultimele 4 jocuri din play-off. 

Este vorba de Boateng, Burcă și Bordeianu, toți peste media respectivului interval. Ghanezul a fost singurul dintre jucătorii ardelenilor care a avut indicele general InStat personal cel mai bun, în turul acestei faze a sezonului.

Indicii InStat ai celor mai folosiți jucători de la CFR în play-off

CFR Cluj, tabloul eșecului » De ce echipa lui Petrescu a pierdut derby-ul cu FCSB

6 jucătoridintre cei 15 folosiți de CFR au avut indicele InStat de peste 200, în timp ce la FCSB toți cei 16 care au jucat au trecut acest prag, cel mai mare fiind al lui Tavi Popescu, 265

VIDEO Dan Petrescu, nemulțumit după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Nu înțeleg cum poți da cartonaș roșu într-un asemenea moment!”

Citește și: 

Nelu Varga, nervi și amenințări după înfrângerea cu FCSB: „Vă dau afară pe toți!” » De ce a sunat pe bancă în timpul meciului

Ce final de play-off ne așteaptă: va fi război TOTAL! » 7 avantaje CFR Cluj versus 4 pentru FCSB

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  19 Aprilie 2022, 22:42
Postat de cuviosulmafiot pe 19 Aprilie 2022, 17:39

Nu trebuie sa fii cine știe ce specialist ca sa ințelegi ca CFR nu mai bate pe nimeni și ca daca va continua așa,nu va mai câștiga nici un meci in acest play off!Explicația?Explicația e Deac!Mai bine zis...lipsa lui Deac!Pentru ca-din vina lui Dan Petrescu-CFR a jucat din start cu un jucator mai puțin(și inca unul decisiv)!Și nu de acum!De când a inceput acest play off!Iar Dan Petrescu trebuia sa reacționeze-ținându-l pe banca pe Deac și introducând alt mijlocaș!Ca are de unde alege!Iar in meciul cu fcsb culmea a fost ca CFR a pierdut TOATE duelurile aeriene-„pivotul”Debeliuh in loc sa stea in centrul liniei de atac -izolându-se undeva pe dreapta!Sub privirile unui Dan Petrescu fara reacție !Veți zice poate ca daca Dan Petrescu„umbla”la senatorii de drept, va avea soarta guralivului Șumudica?!Tot ce se poate!Dar numai daca... pierde!Dar acum e momentul,când masurile radicale chiar se impun!Pentru ca nu mai e timp!

Nu vrei tu să antrenezi? Că văd că le ai....

1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  19 Aprilie 2022, 22:33
Postat de ray51 pe 19 Aprilie 2022, 17:45

Fac un pariu inca de acum: daca CFR va considera ca este un campionat ratat, titlul va fi luat de echipa lui Rotaru.

Cum să crezi că e un campionat ratat când ai 2 puncte în față?

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  19 Aprilie 2022, 18:52

mai usor ca e polei,o victorie de etapa inseamna victoria finala?doar prostul de randoom crede asa ceva.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează