FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Decizie surprinzătoare luată de CFR Cluj în privința biletetelor la barajul cu FCU Craiova » Pe câți fani mizează oltenii la meciul decisiv pentru Europa

Peluza Sud Craiova. 
Foto: Facebook @Peluza Sud 1997
Peluza Sud Craiova. Foto: Facebook @Peluza Sud 1997

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 13:14 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 13:46

FCU Craiova va fi susținută de circa 500 de suporteri la meciul cu CFR Cluj, barajul pentru Conference League. Organizatorii partidei din Gruia au anunțat că toți spectatorii au intrarea liberă pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, pe baza unor bilete cu valoare zero.

  • CFR Cluj - FCU Craiova se joacă joi, 1 iunie, de la ora 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport, OrangeSport și DigiSport
  • Meciul se joacă într-o singură manșă. Câștigătoarea merge în turul 2 al preliminariilor Conference League, alături de FCSB și Sepsi

Astfel, cele două cluburi s-au înțeles pentru reciprocitate în privința galeriilor. Oltenii vor avea accesul gratuit în sectorul destinat oaspeților, în limita celor 888 de locuri, urmând ca la primul meci din sezonul viitor în Bănie fanii lui CFR Cluj să intre liber pe stadion.

„Nu puteam lăsa intrarea gratuită doar pentru suporterii noștri. Trebuia aceeși măsură echitabilă și pentru oaspeți. Va fi reciprocitate, fanii noștri vor avea acces gratuit la următorul meci de la Craiova”, a explicat pentru GSP.ro purtătorul de cuvânt al clubului CFR Cluj, Oana Sabău.

FCU Craiova nu-și asumă deplasarea propriilor suporteri la meciul cu CFR Cluj

Cu toate astea, FCU Craiova a informat conducerea clubului CFR Cluj că nu-și asumă deplasarea și comportamentul propriilor suporteri la meci.

Din informațiile GSP, fanii Craiovei vor face deplasarea la Cluj-Napoca, însoțiți de jandarmi-monitori locali, cu două autocare. Alții vor călătorii cu mașinile personale.

Cei de la CFR Cluj au acceptat ca sectorul pe care îl vor ocupa ultrașii din Peluza Sud să fie luat în primire de liderul galeriei. Fanii Craiovei își vor achiziționa biletele de la stadion, de la ghișeul amenajat la sectorul oaspeți.

Galeria lui FCU Craiova a fost interzisă 6 meciuri în deplasare, după „cazul Sepsi”

Conducerea FCU Craiova s-a delimitat de propria galerie, după incidentele provocate de ultrașii din Peluza Sud la meciul cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe, din etapa a 23-a din sezonul regular.

Atunci, arbitrul Andrei Chivulete a întrerupt jocul în minutul 26, la scorul de 0-0, din cauza scandărilor xenofobe ale ultrașilor olteni. După acel incident, galeria echipei FCU Craiova a fost interzisă la șase jocuri disputate în deplasare.

Comunicat CFR Cluj pentru meciul cu FCU Craiova din barajul de Conference League

La solicitarea forțelor de ordine și a firmei de pază, pentru buna desfășurare și organizare înaintea meciului de joi seara cu FC U Craiova 1948, intrarea în Tribuna 1 și în Tribuna 2 se va face pe baza unui BILET CU VALOARE ZERO, pentru ca fiecare spectator să se bucure de un loc asigurat în tribune.

Tichetele care vă asigură INTRAREA GRATUITĂ pot fi descărcate online, de aici: https://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-fc-u-craiova-1948/, iar pentru cei care nu reușesc să intre în posesia lor prin intermediul platformei, le vor putea primi de la porțile stadionului. De asemenea, cei care își doresc o experiență PREMIUM la duelul cu FC U Craiova 1948, își pot achiziționa, contra cost, bilete pentru Business Lounge-ul de la Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, dar și pentru zona VIP! 

Abonații pentru sezonul 22/23 și deținătorii de pachete play-off își vor putea ocupa locurile în baza cardurilor/pachetelor, fără a fi nevoie de biletul cu valoare zero. 
Suporterii care își doresc să-i susțină pe băieții noștri din Peluză își vor putea ridica biletele prin intermediul galeriei (Peluza Vișinie).
- comunicat CFR Cluj

Citește și:

Nume important pentru banca CFR-ului: a câștigat campionatul în acest sezon și a fost propus în Gruia!

Doi foști antrenori de la FCSB, pe lista clubului din SuperLigă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  01 Iunie 2023, 01:26

Dacă FC U are interdicție de a avea galerie în deplasare 6 etape și suporterii FC U intră la acest meci, FC U nu pierde la masa verde?!? Nu sunt consecințe și asupra CFR dacă îi lasă să intre?

VanBasten
VanBasten  •  31 Mai 2023, 14:08

Cumpar si eu doua biletete la meci. Rog seriozitate.

VanBasten
VanBasten  •  31 Mai 2023, 14:07

Ci

Vezi toate comentariile (3)
Comentează