FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

BREAKING NEWS Neluțu Varga, iureș la CFR! Anunț în direct la TV: „Șumudică și Marian Copilu, demiși! Se întoarce Dan Petrescu”

Marius Șumudică, demis de la CFR Cluj
Marius Șumudică, demis de la CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 august 2021 00:33 / Actualizat vineri, 27 august 2021 09:50

Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj, a fost demis de la CFR Cluj după înfrângerea cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2. Odată cu „principalul” pleacă și întregul lui staff, dar și președintele Marian Copilu. Cel mai probabil, Dan Petrescu va reveni pe banca tehnică. 

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, și-a pierdut răbdarea după înfrângerea din returul play-off-ului Europa League. Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Marius Șumudică și Marian Copilu, demiși de la CFR Cluj

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Revine Dan Petrescu la CFR Cluj?

Varianta vehiculată instant ca înlocuitor al lui Șumudică este Dan Petrescu, antrenorul alături de care vișiniii au câștigat titlul în 2018, 2019 și 2020. 

GSP.ro v-a informat în exclusivitate despre varianta revenirii lui Dan Petrescu încă de acum 5 zile. Negocierile între conducerea CFR-ului și Dan Petrescu sunt într-un stadiu avansat, revenirea „Bursucului” putând fi concretizată în următoarele zile.

Dan Petrescu este liber de contract din februarie, atunci când s-a despărțit de Kayserispor, echipa turcă fiind singura pe care Petrescu a antrenat-o după ultima despărțire de CFR, din noiembrie 2020.

Marius Șumudică pleacă de la CFR Cluj după mai puțin de 3 luni

Marius Șumudică pleacă de la CFR Cluj după mai puțin de 3 luni de când a preluat echipa. Șumudică i-a condus pe vișinii în 15 meciuri, reușind să câștige 9 dintre acestea. Șumudică o lasă pe CFR Cluj pe primul loc în campionat, cu 6 victorii în tot atâtea etape, și calificată în grupele Conference League. 

Eșecurile din competițiile europene, unde patronul Neluțu Varga dorea cel puțin grupele Europa League, au contribuit decisiv în demiterea antrenorului.

Șumudică părea resemnat cu gândul demiterii la flash-interviul care a urmat meciului din Gruia, cu Steaua Roșie: „Este o atmosferă foarte apăsătoare în vestiar. Nu știu dacă mai depinde doar de mine. Eu încerc pe cât posibil, dar nu știu dacă mai depinde doar de mine. Sunt momente în care nu mai depinde de mine”.

Mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj e în grupele Conference League » Când are loc tragerea, cum arată urnele + grupa grea și grupa ușoară

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (173)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  27 August 2021, 22:03
Postat de 7777 pe 27 August 2021, 09:28

Cum bah să te elimine Karagandy, iar tu să râzi de CFR Cluj, care e calificată acolo unde voi sperați să ajungeți? :))

Pai e simplu, becalistul nu are prin definitie nici demnitate, nici onoare, nici caracter, in schimb are un intelect precar si o educatie care tinde spre zero.

mendeleev
mendeleev  •  27 August 2021, 12:34

Nu inteleg de ce l-au dat afara pe Sumudica. Doar e pe primul loc in campionat si joaca in cupele europene...

stargate
stargate  •  27 August 2021, 11:50

afevarul este ca astia chiar cred ca CFR e vreo mare echipa pretentii de *** cu jucatori de duzina

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (173)
Comentează