FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

OFICIAL Transfer de top reușit de CFR Cluj! A semnat fotbalistul cu peste 150 de meciuri în Serie A: „Are o carieră remarcabilă”

Panagiotis Tachtsidis, în dreapta / Sursă foto: Imago Images
Panagiotis Tachtsidis, în dreapta / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 iulie 2023 17:03 / Actualizat vineri, 21 iulie 2023 17:22

CFR Cluj a început perioada de mercato cu frâna de mână trasă, dar s-a dezlănțuit odată cu startul noului sezon. Ardelenii au mai reușit un transfer astăzi, al patrulea al acestei săptămâni! Este vorba despre mijlocașul grec Panagiotis Tachtsidis, fotbalist cu un CV mai mult decât interesant.

În vârstă de 32 de ani, Panagiotis Tachtsidis și-a trecut în CV, de-a lungul carierei, nu mai puțin de opt echipe din Serie A, printre care și AS Roma. În ultimii doi ani, a evoluat în afara Europei, la Al Fayha, în Arabia Saudită, și la Khor Fakkan Club, în Emirate. El a participat alături de naționala țării sale la Mondialul din 2014. 

Mijlocaș defensiv de meserie, Panagiotis Tachtsidis are o cotă de 800.000 de euro pe Transfermarkt. Acesta valora nu mai puțin de 3,5 milioane de euro în ianuarie 2013, în perioada în care evolua pentru AS Roma.

CFR Cluj l-a transferat pe Panagiotis Tachtsidis

„Bun venit, Panagiotis Tachtsidis! Suntem bucuroși să vă anunțăm că internaționalul grec, Panagiotis Tachtsidis, este noul mijlocaș al echipei noastre!  Având o carieră remarcabilă, cu 354 de meciuri, Panagiotis a jucat 156 de partide în Serie A pentru AS Roma, Torino, Cagliari, Lecce, Genoa, Hellas Verona, Catania și Cesena. 

Transfer de top reușit de CFR Cluj! A semnat fotbalistul cu peste 150 de meciuri în Serie A: „Are o carieră remarcabilă”
Panagiotis Tachtsidis a bătut palma cu CFR Cluj / Sursă foto: Facebook

Mijlocașul de 32 de ani a mai evoluat în țara natală la AEK Atena și Olympiacos, în Arabia Saudită pentru Al-Fayha, dar și în Emiratele Arabe Unite la Khor Fakkan.

La vârsta de 21 de ani, fotbalistul a fost convocat pentru prima dată la naționala mare a Greciei, reprezentativă pentru care a bifat 25 de selecții, și alături de care a participat la Cupa Mondială din Brazilia în 2014 Îi urăm bun venit la echipa noastră și îi dorim cât mai multe reușite!”, se arată în comunicatul emis de gruparea „feroviară”. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone), Arlind Ajeti (Pordenone), Durel Avounou (Umraniyespor), Ziv Morgan (Kiryat Shmona), Anton Kresic (HNK Rijeka), Luca Mihai (Spal), Matija Boben (Ternana), Panagiotis Tachtsidis (liber)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber), Nana Boateng (Jeonbuk Motors), Simone Scuffet (Cagliari), Yuri Matias (Neftchi Baku), Andrei Burcă (Al-Okhdood Club)

VIDEO Toate informațiile înaintea partidei UTA - CFR Cluj

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Un puști de 18 ani a făcut un transfer la Dinamo și pariază: „Va fi printre cei mai buni din Superliga”

VIDEO Anunț de ultimă oră despre Vlad Chiricheș: „Mi-a spus că-și dorește cu adevărat să joace la FCSB”

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (3)
vasileroaita
vasileroaita  •  22 Iulie 2023, 07:43

Pentru fotbalul nostru e un super transfer!

forumeer
forumeer  •  21 Iulie 2023, 22:57
Postat de tristan pe 21 Iulie 2023, 21:41

Ce transfer de top e asta?Mai valorează doar 500 k

156 meciuri in Serie A, gigist invidios! Iar va zvanta CFR, un pic de rabdare.

tristan
tristan  •  21 Iulie 2023, 21:41

Ce transfer de top e asta?Mai valorează doar 500 k

Vezi toate comentariile (3)
Comentează