FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj, negocieri de ultim moment cu 3 fotbaliști: numele intrate pe lista lui Varga

Nelu Varga vrea să întărească echiap pe posturile deficitare / foto: GSP
Nelu Varga vrea să întărească echiap pe posturile deficitare / foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 19 iulie 2023 09:16 / Actualizat miercuri, 19 iulie 2023 09:26

Pentru a completa golurile din defensivă, CFR Cluj se află în tratative cu mai mulți jucători, printre care israelienii Gil Cohen și Ziv Morgan, plus croatul Anton Kresic, care a fost și pe lista de achiziții a celor de la FCSB

Chiar după prima rundă de campionat, noul antrenor de la CFR, italianul Andrea Mandorlini, semnala problemele de lot, în special în zona centrală a defensivei.

Acolo unde nu are variante, după vânzările recente ale lui Yuri Matias și Andrei Burcă. Iar în perspectiva debutului în competițiile europene, ardelenii au rămas pentru o lună și fără Matija Boben, care a suferit o ruptură musculară în partida cu Poli Iași.

Astfel că singurele soluții în acea zonă sunt Arlind Ajeti, sosit în această vară, și Bogdan Țîru. O altă variantă ar putea fi Vasile Mogoș, care nu e pus la punct cu pregătirea fizică. Astfel, clubul din Gruia este în tratative avansate pentru a aduce trei jucători, doi stoperi și un fundaș stânga.

Minune în Gruia: jucătorii CFR-ului sunt într-o situație nemaiîntâlnită!
CFR CLUJ
Minune în Gruia: jucătorii CFR-ului sunt într-o situație nemaiîntâlnită!

CFR Cluj îl vrea pe căpitanul naționalei U21 a Israelului

Poate cel mai important nume de pe lista ardelenilor este Gil Cohen (22 de ani), jucător la FC Ashdod. La recentul Campionat European U21 a fost căpitanul echipei Israelului, revelația competiției, care a ajuns până în semifinale, unde a fost învinsă de Anglia, cu 3-0.

CFR Cluj, negocieri de ultim moment cu 3 fotbaliști: numele intrate pe lista lui Varga
Gil Cohen / Sursă foto: Imago Images

Cohen este fundaș central, dar poate evolua și în banda stângă a defensivei, iar cota lui, conform transfermarkt.com, este de un milion de euro. 

Celălalt stoper cu care se discută este croatul Anton Kresic (27 de ani, 1,98m), un fundaș central experimentat, care a jucat în ultimele două sezoane pentru HNK Rijeka.

CFR Cluj, negocieri de ultim moment cu 3 fotbaliști: numele intrate pe lista lui Varga
Anton Kresic, în dreapta, în perioada în care evolua la Avellino / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Acolo a ajuns după ce a fost cumparat de la Atalanta, unde nu a apucat să joace la formația de seniori, fiind împrumutat de-a lungul timpului la Avellino, Padova și Cremonese. În partea a doua a precedentului campionat croat, Kresic a pierdut echipa la Rijeka, având doar două apariții în ultimele 23 de etape!

Al treilea jucător care ar putea ajunge la Cluj este Ziv Morgan (23 de ani), fundaș stânga la Kiryat Shmona, formație cu care a retrogradat în liga secundă israeliană la capătul sezonului trecut, când a jucat 28 de meciuri în toate competițiile. Poate evolua și fundaș central. Conform unor surse autorizate, Ziv Morgan și impresarul au ajuns deja la Cluj, unde vor avea loc tratativele finale. 

CFR Cluj, negocieri de ultim moment cu 3 fotbaliști: numele intrate pe lista lui Varga
Ziv Morgan / Sursă foto: Imago Images

CFR are programate în următoarea săptămână două partide dificile: cu UTA, la Arad, în SuperLigă, apoi, pe 27 iulie, acasă, prima mansă a "dublei" cu turcii de la Adana Demirspor, din turul secund preliminar al Conference League.

Fundașul croat, nu știu cum îl cheamă, voia doi ani de contract. Doamne-ferește, păi mai fac eu așa ceva? Nu, tată. Vii un an, demonstrezi că ești bun, apoi mai vedem.

- Gigi Becali, despre pretențiile lui Kresic

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Pierdere grea » Nou-venitul de la CFR s-a rupt și ratează 5 meciuri tari!

Mijlocașul de 21 de ani a semnat pe 3 sezoane cu CFR Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează