FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Cât de mari sunt problemele de la CFR Cluj? Victor Becali dezvăluie: „Din ce știu, toți jucătorii de acolo fac asta”

CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere / Sursă foto: Cristi Preda (GSP) +23   FOTO
CFR Cluj stă pe un butoi cu pulbere / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat joi, 21 aprilie 2022 17:59 / Actualizat vineri, 22 aprilie 2022 01:40

Victor Becali, un personaj apropiat de Dan Petrescu, vorbește despre situația extrem de tensionată de la CFR Cluj, acolo unde, potrivit dezvăluirilor de azi ale Gazetei Sporturilor, „Bursucul” și fotbaliștii săi au ajuns să aibă o relație glacială pe fondul ultimelor rezultate din Liga 1. 

După înfrângerea din derby-ul cu FCSB, 0-1, Dan Petrescu a fost un car de nervi. „Bursucul” și-a acuzat jucătorii: „Voi jucați împotriva mea! Jucați ca și cum ați vrea să mă dați afară!”. Joi dimineață, la GSP Live, Victor Becali a dezbătut situația tehnicianului din Gruia, respingând varianta unei rupturi în vestiarul campioanei. 

Victor Becali, despre situația lui Dan Petrescu: „Nu întotdeauna când ești pasionat îți ies lucrurile cum vrei”

„Nu știu dacă Dan Petrescu este dezordonat sau cu capul în nori, dar nu întotdeauna când ești pasionat și îndârjit îți ies lucrurile cum vrei. E la fel de pasionat ca înainte, dar nu mereu îți ies lucrurile în viață. Din ce știu, toți jucătorii de la CFR Cluj țin la el. 

Când lucrurile nu merg așa cum trebuie, pot interveni și probleme. E normal să existe tensiuni având în vedere că au avut atâtea puncte avans, iar acum mai sunt doar două”, a spus Victor Becali, la GSP Live. 

Tensiuni fără precedent la CFR Cluj

Eșecul suferit cu FCSB a distrus atmosfera de la CFR Cluj. Dan Petrescu și-a acuzat direct jucătorii că prestațiile lor urmăresc să-l compromită pe el. Relația lui Dan cu fotbaliștii nu a fost bună nici în celelalte mandate, doar că victoriile dese i-au păstrat împreună.

+19 FOTO

CFR a ajuns să tremure din toate încheieturile spre finalul acestui sezon în care riscă să piardă „coroana” după patru ani în care a dominat campionatul. În declarațiile publice, Petrescu a pus înfrângerea cu FCSB, 0-1, pe seama prestației pe care a avut-o Istvan Kovacs.

În discursul avut în fața echipei, Dan i-a învinovățit tocmai pe jucători pentru eșecul din derby și pentru celelalte rezultate proaste care au șubrezit statutul pe care-l aveau vișiniii la un moment dat, acela de favoriți cerți în cursa pentru titlu.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO Dan Petrescu, de neînțeles! 3 situații în care s-a contrazis la conferință » „Când pierzi, antrenorul e vinovat, e logic” versus „Când pierdem, toți suntem de vină”

CFR, campioana datoriilor! După Arlauskis, clujenii trebuie să le dea bani și celor de la UTA

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (18)
steaua1986.
steaua1986.  •  22 Aprilie 2022, 01:11
Postat de rav410wrc pe 22 Aprilie 2022, 00:43

Nea Vio, ai cam pus punctul pe "i" ;)) Aici e "buba" cfr-ista ... Ca ei pe teren NU mai arata nimik, asa ca asta cu "vorbitul pe teren" s-a transformat in "latratul" duo-ului DP-balaj :((

gigist gretos.

rav410wrc
rav410wrc  •  22 Aprilie 2022, 00:43
Postat de Viorel Ignat pe 21 Aprilie 2022, 21:50

Un sfat pt. CFR, Nu mai dați nici un interviu ( ma rog doar cele de protocol 2 vorbe în care sa lăudați fcsb ,este perfect și cam atât) pana la terminarea campionatului ,vorbiți pe teren ,lăsați restul poveștilor în seama adversarilor sa fie ei tari în diversiuni ,voi vedeți-vă de fotbal ! Ca oricum cu ei nu ajungi la nici o concluzie o țin una și buna fcsb bun național CFR un ghimpe (puțin spus ) în calea fericirii multora !?

Nea Vio, ai cam pus punctul pe "i" ;)) Aici e "buba" cfr-ista ... Ca ei pe teren NU mai arata nimik, asa ca asta cu "vorbitul pe teren" s-a transformat in "latratul" duo-ului DP-balaj :((

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  21 Aprilie 2022, 22:27

Impresarii de casa la CFR sunt fratii Becalii ! Nu e primit nici un jucator daca nu vine prin Becalii !

Vezi toate comentariile (18)
Comentează