FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - SEPSI 0-1

VIDEO EXCLUSIV Chipciu și-a pierdut controlul după înfrângere: a luat pe sus un suporter care l-a înjurat » Prima reacție: „Regret”

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană aflată la poarta arenei. +41   FOTO
CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană aflată la poarta arenei.

Articol de , , - Publicat luni, 10 mai 2021 22:00 / Actualizat duminica, 23 mai 2021 20:04

CFR Cluj a pierdut cu Sepsi, 0-1, în etapa #7 a play-off-ului din Liga 1. La finalul meciului, Alex Chipciu, mijlocașul campioanei, a intrat într-un conflict violent cu o persoană care l-a jignit.

Cronica meciului CFR Cluj - Sepsi 0-1

Urcat în mașină și pregătit să plece, Chipciu s-a trezit la geam cu o persoană care l-a jignit. Fotbalistul ardelenilor a coborât, l-a luat de gât pe individ, l-a împins câțiva metri și l-a înjurat: „F***-ți morții mă-tii! Băga-mi-aș p*** în mă-ta, să-mi bag!”.

Totul s-a petrecut în timp ce Bogdan Mitrea, fundașul lui Sepsi, îi acorda un interviu reporterului GSP aflat în Gruia, Vlad Nedelea.

Latovlevici a reușit să-și calmeze colegul. Ulterior, au intervenit polițiștii. „L-ați auzit?!”, le-a spus Chipciu oamenilor de ordine, care au început să-l interogheze pe suporterul încă neidentificat.

Contactat de GSP.ro, Chipciu a explicat ce s-a întâmplat: „M-a jignit. Oricum, regret că am gestionat așa situația, nu trebuia să-l bag în seamă. Îmi pare rău pentru reacția avută”.

CFR Cluj - Sepsi 0-1 » Alex Chipciu a intrat într-un conflict violent după meci, surprins de cameramanul GSP în timpul interviului lui Mitrea:

Cadre din partida CFR Cluj - Sepsi 0-1

+37 FOTO

Cum arată lupta la titlu

Programul până la finalul sezonului

CFR Cluj

  • Craiova (d)
  • FC Botoșani (d)
  • FCSB (a)

FCSB

  • Sepsi (d) 
  • Craiova (a) 
  • CFR Cluj (d)

Citește mai multe știri din Liga 1:

TAS, verdict în procesul în care CFR era amenințată cu excluderea din Europa!
CFR CLUJ
TAS, verdict în procesul în care CFR era amenințată cu excluderea din Europa!
Scandal înainte de CFR - Sepsi » Reacție oficială: „E un nesimțit!”
CFR - SEPSI
Scandal înainte de CFR - Sepsi » Reacție oficială: „E un nesimțit!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (32)
10219766310170126
Toni Cristea  •  10 Mai 2021, 22:41

Macar pe suporter sa l ia tare ca pe teren ne a convins ca n are ce cauta ,

robotzel
robotzel  •  10 Mai 2021, 22:13

Foarte bine! Prea se cred dumnezei și stăpâni suporterii!

robotzel
robotzel  •  10 Mai 2021, 22:57
Postat de magic4ever pe 10 Mai 2021, 22:43

Chipciu se vede ca a fost la clona Fcsb la ce vocabular are...a avut ce invata si de la *** Stoica...nu dadea de un suporter mai mare sau cu 2peu sa il puna la pamant...unii fotbalisti nu merita pic de respect

Tot chipciu este de vina? Nu suporterul care a înjurat? Adică chipciu trebuie înjurat de un neica nimeni cum sunt suporterii care înjură?

Vezi toate comentariile (32)
Comentează