FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Neluțu Varga suflă și-n iaurt, după fiascoul cu Yevhen Konoplyanka. Și-a luat măsuri extra în privința lui El Kaddouri

Omar El Kaddouri
Omar El Kaddouri

Articol de - Publicat sambata, 06 ianuarie 2024 17:15 / Actualizat sambata, 06 ianuarie 2024 18:35

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, i-ar fi fixat o clauză în contract nou-sositului Omar El Kaddouri. Potrivit acesteia, clubul îi poate rezilia contractul unilateral dacă nu bifează minimum 10 meciuri. Varga vrea să evite un al doilea caz Konoplyanka.

CFR Cluj a oficializat, vineri, transferul mijlocașului ofensiv Omar El Kaddouri. Achiziția „de titlu”, așa cum a numit-o patronul Neluțu Varga.

Sfârșitul unei ere în Gruia » Mario Camora și Ciprian Deac pleacă de la CFR Cluj!
CFR CLUJ
Sfârșitul unei ere în Gruia » Mario Camora și Ciprian Deac pleacă de la CFR Cluj!

Dar pentru că mijlocașul ofensiv în vârstă de 33 de ani n-a mai jucat din mai 2023, Varga a vrut să se asigure că nu va avea cu el vreo surpriză neplăcută, așa cum s-a întâmplat cu Yevhen Konoplyanka, care a bifat doar 54 de minute în prima parte a sezonului, la CFR.

Salariul lui Omar El Kaddouri crește de la un an la altul

Astfel că i-a trecut în contractul pe 3 sezoane o clauză ce prevede că El Kaddouri trebuie să joace minimum 10 meciuri până la vară. În caz contrar, clubul are o opţiune de reziliere unilaterală a contractului, pe care o poate activa sau nu la finalul stagiunii în curs, scrie fanatik.ro.

De asemenea, în acordul cu jucătorul marocan este stipulat că salariul îi va crește de la un sezon la altul. Astfel, în primul an, va încasa 15.000 de euro lunar. În al doilea, în cont îi vor intra 20.000 de euro pe lună, iar în al treilea, 22.000 de euro lunar.

Cum l-a prezentat CFR Cluj pe Omar El Kaddouri

„El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A, în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la echipa națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012” a fost prezentarea făcută de CFR noii sale achiziții.

El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea, este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. Superliga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri.
Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost. Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici.
Mai pregătim și alte «bombe», vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea!- Ioan Varga, finanțator CFR Cluj

VIDEO Mesaj El Kaddouri

Mai puteți citi:

Djokovic a reziliat cu FCSB » Becali a dezvăluit câți bani i-a dat ca să scape de el

Au venit după Mircea Lucescu la București » Il Luce, aproape să semneze cu un gigant!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  08 Ianuarie 2024, 07:41

Poti baga orice clauza vrei, ideea e sa fie acceptata de parti. Omar a semnat deoarece e increzator in fortele proprii.

legio.sud
legio.sud  •  06 Ianuarie 2024, 19:32

Neluțu se laudă cu transferul de titlu dar bagă clauză de “ maneliști “ … auzi să joace minim 10 meciuri ?!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează