FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

CFR CLUJ - VIITORUL 3-1 // Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu a oferit două explicații

Culio înscrie din penalty și o duce pe CFR Cluj în avantaj. Titlul are șanse mari să rămână în Gruia pentru încă un sezon // foto: Facebook CFR Cluj
Culio înscrie din penalty și o duce pe CFR Cluj în avantaj. Titlul are șanse mari să rămână în Gruia pentru încă un sezon // foto: Facebook CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 30 aprilie 2019 19:34

Viitorul a condus-o pe CFR Cluj, 1-0, la finalul primelor 45 de minute, însă echipa lui Gheorghe Hagi s-a prăbușit după pauză, campioana en-titre impunându-se  până la urmă cu 3-1.

Ce s-a întâmplat la pauză? Ianis Zicu (35 de ani), fost jucător la Dinamo sau Rapid, acum analist la TV Digi Sport, a încercat să găsească explicații pentru jocul Viitorului din repriza secundă, unul de nerecunoscut raportându-ne la forma solidă arătată de trupa lui Hagi în ultimele săptămâni. 

Fostul mijlocaș al lui Dinamo pune căderea oaspeților pe două motive: valoarea superioară a gazdelor și oboseala acumulată a băieților lui Hagi. 

„Jucători ca mine, ca Nico, care ne-am bătut la titlu, înțeleg asta, e o trăire pe care numai dacă te bați la campionat o înțelegi. După o repriză proastă, cu gol primit devreme, în vestiarul clujenilor s-a reaprins această răutate, o dorință venită din interior.

 Jucătorii au înțeles la pauză că e un moment important. În vestiarul CFR-ului există calitate.

Cred că cei de la CFR sunt mult mai capabili să ducă o astfel de presiune uriașă pentru câștigarea unui campionat. Ei sunt capabili să aibă evoluții bune după o repriză proastă. 

Din punct de vedere fizic, Viitorul a arătat altfel în repriza secundă.  La un moment dat, cei de la Viitorul nu mai puteau lega 3-4 pase. Nu e nimic de speculat, pur și simplu atât au putut”, a spus Ianis Zicu, la TV Digi Sport.

Vezi și: Adrian Porumboiu nu uită și nu iartă: „CFR Cluj a schimbat conducători, jucători, dar arbitrii au rămas aceiași. Când e nevoie, intervin factorii exteriori”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (54)
883135188391540
Popa Corneliu  •  30 Aprilie 2019, 20:52

Era de prevazut, Viitorul avea de "platit" o polita pentru campionatul castigat! La pauza a schimbat mijlocul, la alibi, vezi Doamne erau obositi, nu era sa strice o "prietenie", marele bursuc cu marele rege! Pe Becali, Hagi l-a adus in fotbal si , finca l-a suparat, i-a dat cu... "flit", asa ca-ntre machidoni! Hagi si-a calcat pe orgoliu si s-a inscris si el in Cooperativa de Partid si Primarii,a d-lui Dancu, cu gandul ca-i vor veni si lui niste "firmituri" de la masa bogatilor!

sala_dalles
sala_dalles  •  30 Aprilie 2019, 20:08

A inceput showul radu naum . Sa nu uitam titlul tezei lui de doctorat . " batul prin gard "..

2659464177414881
Alex Mihai  •  30 Aprilie 2019, 20:56
Postat de cluj_cluj pe 30 Aprilie 2019, 20:43

Totusi cred ca ar trebui oprite gunoaiele astea clonate ale oierului. La altii cum zic ceva, cum cartonas galben. Paricopitatii astia pot spune orice si n-au nici o problema.

Sincer nu tin partea nimănui , dar mi e scârba la ce sa ajuns in fotbalul romanesc . Adica trebuie sa fi orb sa nu vezi blatul

Vezi toate comentariile (54)
Comentează