FOTBAL  »  Superliga  »  CHINDIA - GAZ METAN

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 » Gafa tragicomică a lui Aioani i-a răpit Chindiei două puncte! Clasamentul actualizat

Aioani, în Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș
Aioani, în Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2021 00:05 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 11:51

Chindia Târgoviște și Gaz Metan Mediaș au remizat la Buzău, scor 1-1, la finalul unui meci marcat de două erori imense. Autorii acestora au fost Răzvan Horj (25 de ani), de la oaspeți, și Marian Aioani (21), portarul gazdelor.

Programul complet din play-out

Prima repriză a meciului de la Buzău a fost una lipsită de spectacol. În minutul 28, gazdele au cerut penalty după un duel între Neguț și Horj, dar jucătorul de atac al Chindiei a primit cartonașul galben, după ce Lucian Rusandu a considerat, corect, că a simulat.

Prima parte a adus o singură fază periculoasă de poartă, în minutul 45+1, când dâmbovițenii au avut o dublă-ocazie. Florea s-a aflat de două ori în posesia balonului în careul advers, dar de fiecare dată șuturile sale au fost blocate de fundașii Gazului.

Echipa lui Emil Săndoi a început mai bine al doilea act, iar Lucian Rusandu s-a văzut nevoit să arate spre punctul cu var în minutul 50, după o intervenție neglijentă a lui Horj. Fundașul Gazului a încercat să blocheze centrarea lui Neguț, dar l-a doborât pe acesta după ce și-a pierdut echilibrul. Daniel Popa a transformat penalty-ul fără emoții.

Gazul a testat poarta lui Marian Aioani ulterior prin Ze Manuel, dar șutul atacantului a fost moale. Chindia a fost la un pas să facă 2-0 în minutul 67, dar Pleșca a reținut șutul lui Rață, amortizat de Butean.

Egalare după o gafă uriașă a lui Aioani

În minutul 73, Marian Aioani, portarul Chindiei, a ratat o degajare de la marginea propriului careu. Portarul în vârstă de 21 de ani a luftat și doar a „bărbierit” balonul. Mingea a ajuns la picioarele lui Ricardo Valente. Iar atacantul Gazului nu a iertat. A preluat, l-a evitat pe Aioani și a trimis mingea în plasă, pentru 1-1.

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1 » Gafa tragicomică a lui Aioani i-a răpit Chindiei două puncte! Clasamentul actualizat

Cu câteva minute în urmă, Aioani ceruse sprijin medical, acuzând durere la coapsa dreaptă. Portarul Chindiei a fost bandajat și a fost lăsat să continue meciul, decizie ce i-a costat pe dâmbovițeni. Săndoi l-a înlocuit la 3 minute după golul încasat, din cauza durerilor pe care portarul le acuza în continuare.

Viitorul sună rău: România U21 are doi „comisari”

A fost o etapă nefastă pentru primii doi portari ai „naționalei” U21. Marian Aioani e rezerva lui Vlad la lot. Greșeala de azi vine la 24 de ore după eroarea comisă de goalkeeper-ul roș-albastru în FCSB - CFR Cluj 1-1.

VIDEO cu faza

Clasament play-out Liga 1: Chindia este lider

Până la final nu s-a mai înscris, iar Chindia ajunge la 34 de puncte, salvându-se matematic de la retrogradare. Echipa din Mediaș, în schimb, are 26 de puncte și ocupă locul 3 în play-out. 

FINAL. Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș 1-1

Chindia Târgoviște - Gaz Metan Mediaș, echipe de start:

CHINDIA: Aioani - Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu - Dulca, Rață - Popa, Neguț, Dumitrașcu - Florea
REZERVE: D. Moldovan, Berisha, Bourama, Corbu, M. Costea, Kocic, Martac, Neicuțescu, Yameogo
ABSENȚI: Diaz, Cherchez (accidentați) 
ANTRENOR: Emil Săndoi

GAZ METAN: Pleșca - Butean, Yuri, Larie, Horj, Velisar - Gabriel, Alceus, Deaconu - Valente, P. Costea
REZERVE: Buzbuchi, R. Romeo, Trif, Pambou, Horșia, Chamed, Morar, Baco, Ze Manuel 
ANTRENOR: Mihai Teja

Stadion: Gloria (Buzău)
Arbitru: Rusandu Lucian (Sfântu Gheorghe) / Asistenți: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) și Bârleanu Vlad (Bucureşti)

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Gigi Becali a rămas fără permis! Cu ce viteză a fost prins patronul celor de la FCSB: „O să cer filmarea, pentru că nu sunt de acord”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (13)
115486966066476
Edi Girnita  •  04 Mai 2021, 21:20

A gafat și băiatul ăsta o dată și la-ti pus la zid! E cu zece clase peste alți portari cu "ștaif",dar,deh,joaca la Chindia nu la alte echipe cu pedigree. Și să nu uităm că era accidentat în faza premergătoare golului lui Vallente. Capul sus Marian , toți greșim in viața asta ,nu ai omorât pe nimeni !

titiduru22
titiduru22  •  04 Mai 2021, 20:47
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

O manea de succes !

mircea.b
mircea.b  •  05 Mai 2021, 06:56
Postat de gazistu pe 05 Mai 2021, 00:39

maui bine castigam etapa trecuta acasa cu FCA si peierdeam acum cu Chindia...este a 4lea meci la rand cand se da penalty impotriva noastra!!! cu Viitorul, SB, FCA si Chindia.... da-o-n colo de treaaba ma!!!

Si voiai sa nu se dea? Păi asta cu Chindia a fost penalty clar. Da-o încolo de treaba! Daca jucătorii faulteaza ce sa faca arbitri, sa nu dea?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează