FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu îi știm pe acești spanioli!”

Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții”
Ciprian Marica, detalii de culise despre Dinamo: „Contra mi-a spus că are emoții”

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2020 12:22 / Actualizat joi, 27 august 2020 12:32

Ciprian Marica, 34 de ani, acum finanțatorul Farului, fost fotbalist la Dinamo, a vorbit despre situația de la clubul alb-roșu și despre schimbările care au loc în această perioadă.

„Am vorbit cu Cosmin Contra, îmi spunea că are ceva emoții. Speră ca lucrurile discutate să fie reale, pentru că din câte înțeleg de la el, au planuri mari. Sa sperăm că că se adeverește ce au spus. Contractual vorbind, Cosmin și-a luat măsuri, dar până nu vezi ceva concret, nu vezi că se întâmplă anumite lucruri, ce garanție poți avea? E greu să ai o siguranță altfel. Putem doar să sperăm că au cele mai bune intenții. 

Cred că spaniolii înțeleg dimensiunea lui Dinamo și așteptările pe care le au oamenii de la ei. Nimeni nu-i cunoaște personal pe acești spanioli. La toate conexiunile pe care noi, românii, le avem în Spania, nu am avut contact cu ei, nu îi știm. Avem supoziții, semne de întrebare. Par să-și dorească să construiască un proiect frumos aici”, a declarat Marica la Pro X.

Ce fel de afacere este noul Dinamo? Clubul păcălește în continuare jucătorii! Cine conduce de facto echipa

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (23)
1223953254372879
Alexandru Cristian Vasile-Bugarin  •  27 August 2020, 13:36
Postat de Tihamér Takó pe 27 August 2020, 13:27

Spaniolii vor sa faca doar o baza,o rampa aici,de unde vor racola jucatorii buni pentru Spania.Nu au nici o intentie de reconstructie, din contra,vor distruge si mai mult acest club.

Ma scuzati, chiar sunteti atat de limitat, ori jucati un rol?

bogat
bogat  •  27 August 2020, 12:47

Bine ca ati cerut si parerea lui Marica de la Constanta. Doamna Tatoiu de la Oriflame ce spune? E drept ca nu stim noi ce bani au spaniolii astia, dar la Negoita la ce-a folosit ca-i stiam averea daca el era patron la Dinamo ca sa scoata si nu sa bage bani? Dovada ca spaniolii au bani si intentii serioase va fi cand vor plati datoriile existente si salariile restante. Si asta va trebui sa se intample in urmatoarea luna, pana atunci parerile lui Mitica, Marica si altii sunt cancan. Un reper ca nu sunt chiar niste spanioli necunoscuti este faptul ca Pablo Cortacero a incercat sa preia Almeria si e de multa vreme apropiat de fotbal, ca ziarele din Granada scriu despre faptul ca omul de afaceri a preluat Dinamo, ca Melero Marin a fost in conducere Getafe (si Contra il stie de acolo) si Almeria si e om de fotbal cu experienta, ca Rufo Collado a fost director sportiv la Granada. Asta da oareshce incredere, nu sunt chiar no name si nici paraleli cu fotbalul. Altfel orice e posibil, poate fi bine, poate fi rau.

sdoru
sdoru  •  27 August 2020, 14:01

oare ce conexiuni are acest bufon de fost fotbalist marica in Spania????dintr-o data toata lumea o plange pe Dinamo ca au aparut niste investitori care nu sunt cunoscuti ...auzi de marica, pulhac, ropotan.......DAR ASTA ARATA PROFESIONALISMUL ASA ZISILOR ZIARISTI CARE CAUTA DOAR SUBIECTE DE CAN-CAN!!!!oricum marica a fost o nonvaloare ca fotbalist tinut de Lucescu Senior! si acum este pe post de papusa gonflabila!!! ps. bine ca a fost taica-su mare sef la BNR!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează