FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO

Claudiu Keșeru, gata de derby-ul cu Dinamo: „Va fi un meci frumos, extrem de agresiv în primele 15-20 de minute”

Claudiu Keșeru
Foto:fcsb/facebook
Claudiu Keșeru Foto:fcsb/facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 septembrie 2021 13:34 / Actualizat duminica, 12 septembrie 2021 14:00

Claudiu Keșeru (34 de ani) a prefațat meciul cu Dinamo din această seară. Atacantul celor de la FCSB este încrezător în victoria echipei sale și așteaptă o atmosferă incendiară în derby-ul de pe Arena Națională.

  • FCSB – Dinamo se joacă duminică, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, Digi Sport 1 și TV Telekom Sport.

„Un meci pe care îl așteptăm pentru a trece peste imaginea și efectele nefaste al eșecului de la Cluj. Este un meci care cu siguranță ne va duce pe drumul cel bun. Sunt meciuri speciale, meciuri care nu necesită atenție, pentru că toți stimulii sunt la maxim și toate lucrurile care țin de acest meci te fac să fii concentrat la maxim. 

E mai mult o chestie de stare de spirit, de mental. Va fi un meci frumos, extrem de agresiv în primele 15-20 de minute, iar după aceea în funcție de cine va domina duelul fizic și mental, acea echipă va avea ocazia să arate ceva mai mult din punct de vedere tehnic și tactic. 

Un meci cu Dinamo nu e niciodată ușor, iar ce este în clasament nu reflectă realitatea din teren. Există niște factori pe care nu-i putem lua în calcul: nivelul de exigență, de determinare la ora jocului e unul care e ieșit din comun. Automat, meciul cu Dinamo nu reflectă valoarea unei echipe din timpul campionatului. 

Un Steaua - Dinamo fără spectatori nu are nimic de-a face cu Steaua - Dinamo cu suporteri. Am văzut de multe ori că jucătorii nu s-au ridicat la nivelul spectacolului din tribună. 

De aceea trebuie să existe o conexiune între jucători și suporteri pentru că, ceea ce facem noi pe teren îi atrag pe ei lângă noi, iar ce fac ei în tribună ne fac pe noi mai buni. Dacă acea conexiune nu există, e greu să fie cu adevărat acea trăire de derby”, a declarat Keșeru înainte de meci.

Citește alte știri din Liga 1:

Viitorul lui Adrian Mutu, stabilit. Anunțul conducerii oltenilor după eșecul de la Pitești

Emmanuel Culio, atacat după meciul de la Botoșani: „L-au adus ca să îl bată pe Ongenda. Era în Argentina, făcea grătare”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
creeperno999
creeperno999  •  12 Septembrie 2021, 22:48

O sa luati titlu cand vor zbura porcii

randdoom
randdoom  •  12 Septembrie 2021, 15:30
Postat de duster4 pe 12 Septembrie 2021, 14:10

Alt prost, deseara e fc fcsb-Dinamo. O clona din 2003 versus Dinamo Bucuresti.

nmici tu nu crezi ce spui,dovada ca ai comentat la articolul asta. STEAUA BUCURESTI CAMPIOANA LUMII ESTI. UNITI SPRE TITLU 27.

respect_mihaiu
respect_mihaiu  •  12 Septembrie 2021, 15:15
Postat de duster4 pe 12 Septembrie 2021, 14:10

Alt prost, deseara e fc fcsb-Dinamo. O clona din 2003 versus Dinamo Bucuresti.

diseara joaca Steaua - Dinamo, derby de Romania. Prostalaii ca tine ar trebui sa aiba interzis la internet

Vezi toate comentariile (4)
Comentează