FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Comunicat de bun-simț al lui Gică Hagi » A îndreptat lucrurile după atacul Lorenei Balaci, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 15:24

Lorena Balaci a declarat ieri în cadrul emisiunii GSP LIVE că nu e normal ca Gică Hagi să-și asume faptul că l-a descoperit pe Ianis Malama, jucător născut în 2004, un puști pe care antrenorul Viitorului l-a adus de la Daco-Getica (L2).

Hagi a reacționat prompt astăzi. Tehnicianul a emis un comunicat în care le-a cerut scuze clubului și antrenorului care l-au format pe juniorul Malama.

„În urma confuziei create în privința jucătorului Ianis Malama, managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, face următoarele precizări:

- Declarațiile mele referitoare la jucătorul Ianis Malama, pe care le-am făcut în cadrul unei conferințe de presă, au fost interpretate greșit și s-a creat o confuzie pe care o regret.

- Am spus doar că l-am descoperit pe Ianis Malama în cadrul Academiei, pentru că am observat potențialul acestui jucător la această vârstă.

- Respectăm și avem toată admirația pentru munca celor de la Juventus București (actuala Daco-Getica), care au crescut și format acest jucător până la această vârstă și ca atare avem încheiat un protocol cu gruparea bucureșteană.

- Ne cerem scuze clubului Juventus București (actuala Daco-Getica) și antrenorului Cristian Cîmpean pentru confuzia și interpretarea greșită”, se arată în comunicatul Viitorului.

„Am un jucător, la 2004, care e foarte bun. E aromân. Nu l-a văzut nimeni, l-am văzut doar eu. Cred mult în el. Nu a venit cu noi, dar era să vină. E stângaci. O să o aibă adversarii grea cu el. L-am luat de la Juventus, e la noi acum. Îl cheama Malama, e stângaci. Nu că e bun, e extraordinar!” declarația lui Gică Hagi care a deranjat-o pe Lorena

 Citește și:

GSP LIVE / VIDEO Atac la Hagi! „Regele” desființat pentru că și-a asumat descoperirea unui tânăr: „Tot Bucureștiul îl știe, de ce face asta?!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
10206359123857107
Lungu Dan  •  29 Ianuarie 2019, 11:38

Hagi este un neam prost autentic !Punct

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  21 Ianuarie 2019, 13:11

vorbiti despre nimic! Hagi a indreptat o greseala inexistenta! se gaseste o tanti mai blonda ea asa si cu neuronii la limita sa comenteze ce intelege si ea! asta a zis ca i-a vazut potentialul, nu ca l-a crescut el! dar vad ca gsp isi merita cititorii, sunteti la fel de avizi de scandal ca si ziaristii lu` peste,care cauta scandal in orice stire! de *** de emisiune a lui Stiucan, nu mai zic, zici ca lucreaza la click sau la can-can, nu la gsp! cine pe cine a mai vorbit, cine cu cine s-a mai cumetrit! Stiucane, parca ai fi Dan Diaconescu, ma!***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  20 Ianuarie 2019, 09:49
Postat de turbozero pe 20 Ianuarie 2019, 00:47

un nesimtit enorm hagi asta! nu l-a descoperit nimeni dar culmea Daco-Getica il stia de 7 ani! de 9 ani de zile hagi praduieste "cu bun simt" talente 9 ani =zero jucatori formati.. abia astept sa se faca fiu-sau de ras din nou prin stainatate

Corect.Macar si-a cerut scuze.Totusi ma intreb,daca nu era Lorena Balaci,ci unul necunoscut,facea acest gest?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează