FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Conflictul dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu atinge noi cote: „Să arate declarația de avere! Tot ce a făcut la FRF e infracțional”

Gigi Becali a lansat o serie de acuzații serioase la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.
Gigi Becali a lansat o serie de acuzații serioase la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Articol de - Publicat marti, 27 iunie 2023 21:14 / Actualizat marti, 27 iunie 2023 23:22

Gigi Becali a lansat o serie de acuzații serioase la adresa lui Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. 

Conflictul dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu atinge cote fără precedent. Finanțatorul vicecampioanei a lansat mai multe acuzații, nedovedite, la adresa președintelui FRF. 

Becali o betonează pe FCSB, după ce a pierdut lupta cu FRF » Ofertă pentru fotbalistul lui Hagi + promite doi titulari U21
FCSB
Becali o betonează pe FCSB, după ce a pierdut lupta cu FRF » Ofertă pentru fotbalistul lui Hagi + promite doi titulari U21

Gigi Becali îl atacă din nou pe Răzvan Burleanu

„Mă interesează ce zice un copil obraznic? Obrăznicia nu ține cont de vârstă. Nu mă interesează ce zice el. A fost pus acolo de securitate. A zis că am profil infracțional? Hai să vedem cine îl are. Nu contează cine l-a pus... 

Să arate declarația de avere dinainte să intre în fotbal. Să vedem câți bani are acum. Dacă îl studiem bine, toată activitatea lui economică de acolo și tot ce au făcut ei, campania pentru vot, este infracțională.

Eu spun, zic și eu așa... el nu trebuie să dovedească? Eu n-am școli staliniste, spun ce gândesc. Stalin a murit, școlile lui au rămas. Stau pe bani, dacă îi arunc pe cântar, îl arunc în sus pe Burleanu. Am și doi nepoți! Stau eu, miliardar, să mă cert cu Burleanu?”, a acuzat Becali la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

I-am dat cu parul în cap? În doi ani de zile o să vadă cine este. Va uita lumea de el. Eu, de 30 de ani, Becali, Becali, Becali, Becali peste tot. Sunt singurul om care ar câștiga din primul tur dacă ar candida le președinție. Așa zic analiștii, sociologii
- Gigi Becali, finanțator FCSB

Înainte de a deveni președintele FRF, Răzvan Burleanu a condus Federația de Minifotbal și a lucrat în Primăria Municipiului Bacău, în Comisia Juridică a Parlamentului României și a fost consilierul președintelui Traian Băsescu, care l-a și decorat în 2009 cu Ordinul Național Serviciul Credincios, în grad de cavaler.

Din declarația de avere completată în urmă cu două săptămâni reise că Burleanu câștigă 330.000 de euro pe an! Bani obținuți din trei surse: FRF (72.000 de euro), FIFA (248.830 de dolari) și UEFA (30.000 de euro).

Becali l-a ironizat pe Marian Copilu

Finanțatorul vicecampioanei a mai deschis un front și l-a ironizat pe Marian Copilu, noul conducător al Petrolului. 

Am vorbit cu „Copilul Minune”, Marian „Copilul Minune”. A zis „nea Gigi, bazează-te pe mine”. Când am văzut... Asta în situația în care i-am dat eu jucător U21, El nu are, era disperat, acum votează să rămână regula
- Gigi Becali

VIDEO. Răzvan Burleanu dă de pământ cu Gigi Becali: „Un om care merge la închisoare și nu învață nimic din greșelile sale este un om pierdut”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Rapid, reacție dură împotriva lui Becali: „Sclavi?! Sclavi sunt la dânsul la Palat! Nu poți să vorbești în halul ăsta”

Încă o replică pentru Becali: „Ne-am văzut interesul! Să nu creadă cineva că poate schimba regulamentul”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (49)
CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  18 Iulie 2023, 21:51
Postat de Daniel69 pe 16 Iulie 2023, 14:05

Romania are vreo 18 milioane, scazi cateva fara drept de vot si ramai cu vreo 14...

Trebuie să se actualizeze listele de vot. La ultimele alegeri au fost pwste 18.500.000 pe listele electorale.

Daniel69
Daniel69  •  16 Iulie 2023, 14:05
Postat de CiprianBirtea_84 pe 27 Iunie 2023, 23:24

Trebuie să fie votat de vreo 9 milioane ca să câștige din primul tur.

Romania are vreo 18 milioane, scazi cateva fara drept de vot si ramai cu vreo 14...

imgb
imgb  •  28 Iunie 2023, 23:43

Din banii lui ***...vrei sa zici...nu ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează