FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Încă un episod din războiul Porumboiu - Balaj: „«Cremenalul» se întoarce la locul faptei!”

Cristi Balaj și Adrian Porumboiu
Cristi Balaj și Adrian Porumboiu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 12:36 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:19

Adrian Porumboiu (71 de ani) continuă seria declarațiilor acide la adresa lui Cristi Balaj (50 de ani) după ce fostul șef de la ANAD a pajuns președinte la CFR Cluj.

  • CONTEXT: Adrian Porumboiu, ex-finanțator la FC Vaslui, l-a acuzat pe Balaj de-a lungul timpului că a fost „arbitrul de casă” al CFR-ului în era Arpad Paszkany. „Balaj a dirijat campionate și Cupe câștigate de CFR Cluj, în cele mai mari nenorociri posibile și imposibile de pe stadioanele din România”, este una dintre acuzațiile-șoc ale fostului arbitru, ajuns la 70 de ani.
  • În replică, Balaj l-a dat în judecată pe Porumboiu în 2019. Ulterior, și Porumboiu l-a acționat în instanță pe Balaj, care-l comparase cu o butelie din cauza aspectului fizic.
  • Decizia Judecătoriei Sectorului 2 București a venit în 2020. Porumboiu a fost obligat să-i achite lui Balaj 10.000 de lei, drept daune morale, iar Balaj lui Porumboiu aceeași sumă.

După ce l-a criticat ieri pe Cristi Balaj după conferința de presă în care fostul arbitru și-a anunțat plecarea de la Agenția Națională Antidoping, Porumboiu a revenit cu un nou atac asupra lui Balaj.

„Metaforic vorbind, că tot suntem în perioada de glorie a nemuritorului Caragiale, «cremenalul» se întoarce la locul faptei! (n.a. – râde cu poftă…) După câțiva ani petrecuți în întunericul din spatele trofeelor CFR, iată că, în sfârșit, a ieșit la lumină.

Șeful organizației «Pro CFR» și-a făcut datoria ca arbitru. Sunt curios ce metode va folosi cu foștii stăpâni, în slujba cărora a intrat acum și oficial. 

Dacă în trecut, împreună cu Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs, arbitra spre binele și gloria CFR-ului, acum, din poziția actuală, îi va îndruma să nu îi uite învățăturile măiastre: cum să câștige campionate CFR”, a declarat Adrian Porumboiu potrivit fanatik.ro

Cristi Balaj, răspuns pentru Porumboiu

Noul oficial al clujenilor a afirmat că de va adresa din nou instanței, dar că de data aceasta nu va mai repeta greșeala din trecut, când l-a jignit pe Porumboiu, acest lucru contând în verdictul din 2020.

„Instanța va decide! Nu mai fac greșeala pe care am făcut-o data trecută, când i-am dat replică și m-a dus în reconvențional. Eu l-am dat în judecată să demonstreze ce a spus despre mine și el m-a dat în judecată că l-am numit «butelie» și alte apelative.

Mă deranjează foarte mult ceea ce spune, mai ales că i-am demonstrat în instanță că nu e nimic adevărat și a mințit. Judecătorul a spus că a mințit, nu eu. Și mă deranjează pentru că, iată, continuă să aibă această atitudine. Repet, nu mai fac greșeala pe care am făcut-o data trecută”, a declarat Balaj pentru sursa citată.

Citește alte știri din Liga 1:

Atac dur în scandalul de la Dinamo: „Sorescule, o să ajungi vai mama ta! Nu ai ce căuta în fotbal!”

Flavius Stoican urmează să fie demis azi de la FCU Craiova, după ce a încălcat ordinul lui Mititelu! Vești incredibile din Bănie!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
ionica007
ionica007  •  03 Noiembrie 2021, 15:51

Subiecte rasuflate, la fel ca acest Porumboiu, care nu a fost in stare sa castige un campionat chiar daca era un ''fost'' cu extrem de mari si solide relatii... In rest, ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corectu
corectu  •  03 Noiembrie 2021, 15:09

E greu să demonstrezi că cineva a influențat într-un fel scorul unei partide( făcând blaturi).De aia sunt tari în gură.

florar
florar  •  03 Noiembrie 2021, 14:39
Postat de fibra pe 03 Noiembrie 2021, 14:07

Pe domnul Porumboiu e greu sa-l crezi.De cate ori am fost la meciuri la Vaslui cand echipa juca cum nu spera 'mnealui,traversa terenul de la tribuna oficiala,in pauza si stergea pe jos in vestiar cu toti de acolo. Am vazut personal din zona vestiarelor. Normal declara ca un ingeras, e drept cam durduliu,ca nu s-a amestecat niciodata peste antrenor.E tare "simpatic".

,,Porumboiu recunoaşte că trecea peste antrenori: “Da, m-am băgat!,,...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează