FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CSU CRAIOVA 0-0

Contra, declarații nervoase după 0-0 cu CSU: "Ne-am bătut joc" » A vorbit și despre șansele la titlu

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 martie 2017 22:36

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a comentat egalul cu CSU Craiova, 0-0, și a criticat evoluția jucătorilor săi.

"A fost un meci deschis, cu ocazii de ambele părți. Orice echipă putea câștiga. Craiova are o echipă bună.

Băieții au vrut, au luptat și au încercat. Asta nu le pot reproșa. Au fost multe greșeli, pase simple greșite. Ne-am bătut joc de fazele fixe. Dacă ești inspirat, la faze fixe, poți câștiga meciul. Dar azi nu s-a putut.

Este foarte greu să speri să te apropii de Viitorul dacă nu câștigi meciuri. Ca să câștigi trebuie să ai personalitate și liniștea necesară, E nevoie de constanță în joc și să fim mai agresivi. Trebuie să facem multe. Sperăm ca în aceste zile să rezolvăm probleme avute în aceste două meciul", a spus Contra la TV Digi Sport.

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (10)
ceaiuri
ceaiuri  •  20 Martie 2017, 08:56

meci salvat de ultimile 20min..pana atunci contra a jucat la..remiza,jucatori iesiti din forma pe care mizeaza fara sa incerce sa incepe cu altii,daca nu incearca altceva campionatul e incheiat

prazburg1948
prazburg1948  •  20 Martie 2017, 01:39
Postat de reddm pe 19 Martie 2017, 23:04

Mare problema este ca nu folosesti jucatorii in forma, inl folosesti pe Nemec care este un jucator mediocru, un finalizator cu noroc, inloc sa il folosesti pe Bawab, care a dovedit in ultimile meciuri ca are nevoie de mai multe minute......Hanca de cand a auzit ca joaca la Nationala a ***, efectiv nu mai face nimic important pe teren, incepe cu Danu Spataru, pana iti revine din entuziasm acest Hanca.......Palici, de ce Palici? De ce sa pui capitan un jucator care abia asteapta sa plece, care nu face mai nimic pe teren, cand ai jucatori talentati pe banca!?......Trezirea putin ca momentan nu am castigat nimic, mai ales ca Dinamo tot timpul joaca cu un handicap, fata de ***, noi jucam impotriva a 12 jucatori, a unor echipe care din minutul 85 incep tragerile de timp, impotriva echipelor care graviteaza in jurul lui Becali si Anei Maria Prodan, putin mai multa atenti, toti avem incredere ca echipa asta are si arata potential...haideti sa incepem play-off-ul!

Trageri de timp din minutul 85? Dinamo cand a avut 2-0 impotriva Craiovei, meciul trecut, au inceput tragerea de timp din minutul 16 parca. Penedo a fost cel mai penibil. Acum sa nu te superi prea tare, iti dau dreptate in legatura cu Bawab, ar trebui titularizat. Imi aduc aminte intr-un meci contra Rapidului a ametit apararea rapidista si a si marcat.

bakunin
bakunin  •  20 Martie 2017, 01:00
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează