FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra nu mai mizează pe el, dar jucătorul îl laudă: "Este cel mai bun lucru care i s-a întâmplat clubului" » Își anunță plecarea și are un mesaj superb pentru fani

Articol de GSP - Publicat joi, 10 august 2017 16:47

Venit în iarnă la Dinamo, atacantul Thaer Bawab are zilele numărate la formația alb-roșie, antrenorul Cosmin Contra necontând pe el.

Iordanianul de 32 de ani confirmat într-un interviu pentru site-ul doardinamo.ro că își caută o nouă echipă.

"M-am pregătit bine. Am încercat să-i demonstrez lui Mister (n.r. Cosmin Contra) că încă sunt bun. Mă gândesc că îi preferă pe alții, că are încredere în alți jucători.

Este foarte ciudat că nu am participat la meciurile cu Athletic Bilbao, era foarte important pentru mine. Mi-a fost ciudă pentru că nu puteam face nimic. Mi-a fost greu și să dorm.

Eu am o relație foarte bună cu antrenorul. Nu pot spune nimic rău despre el. A vorbit cu mine, îl respect, mi se pare un tehnician excelent. Venirea lui la Dinamo este cel mai bun lucru care i s-a putut întâmpla clubului. A avut rezultate și este foarte apropiat de jucători.

Dar este clar că eu caut să plec. Situația e neplăcută, nu pot să-mi permit la 32 de ani să stau să nu joc. Vreau să merg undeva unde să îmi fie bine.

Fanilor le spun că regret foarte mult că nu am putut să le arăt ce fel de jucător sunt și nu am putut să fac lucrurile pe care le-am făcut împotriva lor când eram la Craiova sau la Mediaș. Îmi pare rău că nu am putut să le ofer ceea ce merită. Sunt niște suporteri minunați, iar o asemenea galerie își dorește orice echipă. Nu vreau să pară un mesaj de despărțire, pentru că încă nu am plecat. Sper să arăt de ce sunt în stare, dacă se va întâmpla o minune și mi se mai dă o șansă", a spus Bawab pentru sursa citată.

Bawab câștigă 9.000 de euro lunar, având unul dintre cele mai mari salarii de la Dinamo. Acesta a jucat 13 meciuri pentru echipa alb-roșie, fără să marcheze sau să dea vreo pasă de gol.

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League
Liga Campionilor
Mutare de ultimă oră! Florentino Perez a anunțat cine semnează cu Real Madrid, imediat după finala Champions League

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
lobbyone
lobbyone  •  10 August 2017, 18:40
Postat de khal_37 pe 10 August 2017, 18:33

La ce vedete ati ,,achzitionat'' moka Bawab este numarul 1.

noi am achizitionat jucatori din vest , voi doar "jucatori" de la locul 6 din Romania si de la cea mai buna echipa din europa league (4-0 , 5-0)

lobbyone
lobbyone  •  10 August 2017, 18:37

Un jucator bunicel care din pacate nu are loc in acest moment la Dinamo . Merita tinut ca al 4-lea om , pentru cateva meciuri cu juventus chiajna sau sepsi . Putin probabil insa sa ramana . Cu toatea astea Bawab , noi iti multumim pentru ce ai facut in minutul 95 cu fcsb cand ai driblat 3 oameni perfect . Le-ai luat campionatul fc fcsb-istilor !

pantokrator
pantokrator  •  10 August 2017, 18:02

Cred ca Bawab mai poate arata ceva la Dinamo! Contra nu are asa o risipa de jucatori caraghioasa ca Dica la fcsbeaua! Cred ca Bawab trebuie sa mai ramana si sa mai joace....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează