FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra prevestește Apocalipsa la Dinamo: "Poate va pleca Negoiță și dispare echipa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 12:35

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a vorbit la conferința de presă despre situația stadionului echipei sale și a spus că formația alb-roșie ar putea avea probleme foarte mari dacă nu va avea o arenă nouă.

"Viitorul lui Dinamo va fi unul sumbru fără stadion. Poate pe termen lung sau pe termen scurt. Dar echipa nu are viitor fără un stadion modern. Dacă nu se face o arenă nouă, asta poate influența în multe feluri. Poate că finanțatorul va pleca pentru că nu are rost să rămâi la un club fără viitor. Și va dispărea o nouă echipă de tradiție.

Dar dacă Badea, sau cine e de vină, doarme liniștit, e treaba lui. Mi se pare inacceptabil ca Guvernul să nu poată face un stadion din cauza unor războaie personale. Are de suferit un club de tradiție. Se pune umărul la distrugerea unui club mare", a spus Contra la conferința de presă, potrivit TV Dolce Sport.

Citește și: EXCLUSIV Ministerul și Negoiță au făcut planul B » Unde ar vrea să facă stadion pentru Dinamo și ce capacitate ar urma să aibă

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (21)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  09 August 2017, 15:12

Sincer, daca nu aparea oportunitatea Euro 2020 nu mai erau atatea lamentatii pe marginea situatiei ingrate a echipei Dinamo. E drept ca s-a discutat de multe ori la nivelul suporterilor despre necesitatea modernizarii stadionului dar sefii echipei au fost foarte discreti pentru ca ar fi insemnat ca trebuie sa faca ceva in sensul acela. Euro 2020 e o pleasca (ma refer acum strict la sefi, nu la suporteri, ei merita stadionul) care vad ca le scapa din mana - de aici atatea vociferari. Sigur, ce face Badea e strigator la cer, sper sa se rezolve cumva, dar de unde pana unde ideea cu viitorul sumbru fara stadion. Daca se face stadion si chiria va fi proportional egala cu cea de pe NA viitorul va fi la fel de sumbru la banii pe care e dispus Negoita sa-i cheltuiasca (a scos echipa dintr-o situatie dificila, bravo lui, dar ar trebui sa aiba solutii si pe mai departe - de pilda o asociere daca singur nu poate mai mult). Sa fim seriosi, asta e santaj emotional - viitorul echipei Dinamo nu depinde de stadion, desi ar fi minunat sa se faca.

costel_c
costel_c  •  09 August 2017, 15:00

Pai FCSB cum rezista fara stadion nenea Guritza??? O dam in diverse cu chestiile astea...

tonyys
tonyys  •  09 August 2017, 17:15

Impotriva la fel ca mutulica si negoita stiu doar de milogeala si mana intinsa catre stat.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează