FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu, atac la conducerea lui Dinamo: "Ne cârpim cu necârpiți, cu petice fără rezistență"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iunie 2018 20:09

Cornel Dinu, fost antrenor și jucător la Dinamo, a criticat strategia de transferuri a clubului, în special aducerea lui Mircea Axente și intenția de a-l legitima pe Sergiu Popovici.

"Nu înțeleg politica de transferuri a lui Dinamo. Decât să îi aduci pe Axente și Popovici, mai bine mergi pe tineri și susții această strategie încă un an sau doi. Decât să te cârpești cu necârpiți, cu petice fără rezistență, mai bine folosești jucători tineri", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

"Transferurile se fac la cererea lui Bratu"

Ionel Dănciulescu, directorul general al lui Dinamo, a comentat afirmația lui Cornel Dinu.

"Transferurile se fac la cererea lui Florin Bratu. Popovici nu a semnat cu noi, pentru că până pe 30 iunie are contract cu Gaz Metan. Anul acesta avem un buget mai mic de transferuri, dar avem un grup foarte bun de jucători tineri și fotbaliști cu experiență", a declarat Ionel Dănciulescu pentru aceeași sursă.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (16)
luker
luker  •  26 Iunie 2018, 15:56

Popovici a semnat deja cu Dinamo. Pare sa fie mijlocas / fundas stanga, are 25 de ani, experienta, ne poate ajuta mai ales ca pe partea aia avem putine optiuni.

1264624400266400
Lupescu Mihai  •  26 Iunie 2018, 15:00
Postat de Ionel Ciprian Mitranus pe 26 Iunie 2018, 12:52

sergiu popovici e cel mai bun fundas stanga

Mister Cornel Dinu ,Bravooo cum scăpăm Pinocchio , după care speră să intrăm în normal, păcat a ajuns Clubul pe mana unor Parveniți, Mitici care nu au nimic în comun cu Fotbalul că sa spun așa Lăutari după ureche ....m-ai pozează și cu pianul?

306640699727631
Nae Ionescu  •  26 Iunie 2018, 14:49

EU CRED CA DOMNULUI DINU L-A SPITAL TREBUIA IN MOD URGENT SA II MAI ADAUGE CEVA LA CREIERAS. CU CIT IMBATRINESTE LA CAPU-I MIC CREIERUL DEVINE LEJER. IMI PERMIT SA II SPUN TOATE ASTEA PENTRU CA EU VAD CA LUI DINU NU II DA NIMENI DE LA GSP CARTONAS ROSU. XENOFOB, CIRCOTAS , INVIDIOS SI JIGNITOR. AR AVEA DREPTUL SA VORBEASCA CIND AR PLEA DIN PRIMAVERII SI AR DONA CEVA DIN PENSIA URIASA SI UNIFORMA DATA PE PUNCTE. PINA ATUNCI SA ISI VADA DE TREABA. SI DACA ARE CEVA DE SPUS SA SE ADRESESE CUVIINIOS. LA CITA CARTE ZICE EL CA ARE TOT ATIT DE MULTA PROSTIE SI NESIMTIRE. DAR CE SA INVETE UN FOST PCR-IST CU GRAD FACUT DE POSTELNICU DE PLESITA SI ALTE HAHALERE CRIMINALE? PINA ATUNCI INTREABA-TE CUM AR FI SA NU MAI POTI SA TE DESCHIZI LA PANTOLONI SI SA NU AJUNGI IN TIMP IN LOCUL UNDE NICIUN REGE NU ESTE DERANJAT. MI-E SILA DE FACATURI DIN ASTEA CARE AU DISTRUS TOTUL IN JUR SI CIND AU PUS MINA SA FACA AU LUAT-O PE COAJE DE LA FORESTA IN REST SA MAI ADUC AMINTE DE CEHI CUM I-AU TRAS-O GENIULUI? SAU CUM S-A ADRESAT AMERICANILOR CARE L-AU ONORAT SI I-AU PLATIT TOT SA VINA SA JOACE UN AMICAL CU EI... NEAVIND PRETENTIE DE NU STIU CE NATIONALA. LE-A SPUS CA NICI "CU GARZILE PATRIOTICE NU NE POT INVINGE." AZI AI VAZUT CE PARERE AU ENGLEZII DESPRE FOTBALUL ROMANESC? SI TU ESTI IMPLICAT PENTRU CA STAI CU PRETINUL CHERAN CARE NU TE CONTRAZICE... DE SI SLUGILE SINT FOLOSITOARE CA ALUIA AROGANT SA II DAI SENZATIA CA ESTE IN CONTROL SI CEL MAI DESTPT. LASA-NE!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează