FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Cornel Dinu, declarații acide după planul anunțat de Becali: "E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti! Suntem vai de capul nostru"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 19:51

După ce Gigi Becali a anunțat că își va vinde jucătorii importanți doar pe sume de zeci de milioane (Detalii aici), Cornel Dinu a reacționat dur.

Dinu a declarat că valoarea fotbaliștilor din Liga 1 este de maximum 1,5 milioane de euro și că salariile din fotbalul românesc sunt prea mari.

"În fotbalul nostru sunt tot felul de rugăciuni. Vrem să ne dea 70 sau 100 de milioane de euro. Suntem vai de capul nostru! Suntem în lumea a patra. Ne dau 1,5 milioane de euro pe jucători, cât ne e valoarea.

Cred că jucătorii trebuie să fie plătiţi conform realităţii. Dacă salariul este 1.900 de lei, nu poţi să dai 15-20.000 de euro la jucători. E bătaie de joc faţă de sărăcia societăţii româneşti!", a declarat Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Cornel Dinu nu iartă nimic: "E ceva unic în istoria clubului!"

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (25)
bridges
bridges  •  30 Septembrie 2018, 04:37

Becali vrea sa arate mereu ca e bogat, e obsedat de asta, e obsesia parvenitilor care se vor pe sticla tuturor televizoarelor, tot timpul. S-ar duce si la Capatos, oriunde, sa se vada neamul prost, sau sa se auda, la TV. A reusit cu banii pentru ca i-a functionat bisnita cu terenuri, orice alta afacere a falimentat-o pentru ca nu se pricepe decat la bisnita. Ia tot ce gaseste si asteapta sa creasca pretul. In rest e varza. De aia arunca el cu banii, pt ca sunt nemunciti, sunt din bisnita. Dinu are dreptate, decalajul de bani bagati in echipe e prea mare, daca Becali nu s-ar baga la echipa ar lua titlul in fiecare an si ar vinde jucatori cu nemiluita dar el n-a bagat bani in fotbal pentru asta ci ca sa iasa doar numele si figura lui in evidenta. Si ne intoarcem la nevoia obsesiva de imagine, de unde am plecat.

rusine_rinamo_ksv_csa
rusine_rinamo_ksv_csa  •  29 Septembrie 2018, 20:50
Postat de valeri.gazzaev. pe 29 Septembrie 2018, 20:41

Budescu fara recomandarea lui Sumudica nu pleca niciodata acolo, nici nu stiau aia ca exista. In Vest nu a avut loc. Dar eu am spus altceva, si tu nu pricepi o iota. Am spus transferuri pe sume rasunatoare. De la 10 milioane in sus. La asta face referire si dinu . Pai ce, budescu a plecat pe 10 milioane ? Unde sunt banii aia multi ? ca stapanul tau jijel a tot anuntat oferte. 14 milioane pe Man, 10 pe Alibec. Unde sunt ? unde au plecat ? :)))))) fc fcsb nu e Steaua !!

Respect Turnu Magurele!

jim_raynor
jim_raynor  •  29 Septembrie 2018, 20:47
Postat de randdoom pe 29 Septembrie 2018, 20:37

??? *** *** ca pleci pe bani multi in vest sau la arabi conteaza cumva? daca veneau aia 10 milioane de euro pe stanciu de la arabi sau de la anderlecht cu ce ma incalzeaza pe mine? mai ales ca,eu cred ca Steaua ar sterge pe jos cu anderlecht intr-un meci european.

chiar asa, cu ce te "incalzeaza" pe tine,prostovane?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează