FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 4-1

Cornel Dinu îi critică pe suporterii dinamoviști care au agresat-o pe soția lui Hanca: "Niște bezmetici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 decembrie 2018 17:54

Cornel Dinu a comentat situația în care s-a aflat Andreea, soția lui Sergiu Hanca, după golul marcat de dinamovist în meciul pierdut cu Astra, scor 1-4, ulterior fiind agresată de mai mulți suporteri ai alb-roșilor.

“Aici e barbaria care devine din ce în ce mai mare. Este de nepermis ceea ce s-a petrecut acolo și, de fapt, nu este acea suflare a lui Dinamo. Niște bezmetici care nu-și pot stăpâni instinctele.

E regretabil ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să ne așteptăm la așa ceva, să întoarcem și obrazul celălalt, pentru că astea sunt timpurile pe care le trăim”, a spus Cornel Dinu, conform TV Digi Sport.

Citește și: 

ASTRA - DINAMO 4-1 // Cornel Dinu, necruțător după o nouă umilință » A "mitraliat" toată echipa și i-a găsit vina lui Rednic

VIDEO+FOTO Filmul evenimentelor de la Giurgiu » Cum s-a derulat pas cu pas scandalul dintre soția lui Hanca și fani: "Vă bateți joc de Dinamo!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  21 Decembrie 2018, 18:37

Incongruenta intempestiva a solitudinii create de suprarealismul exacerbat al efervescentei indecente si aleatoare furnizata de ... hoardele lui ... Alarit prin juxtapunerea invaziei lui cu olimpianismu din muzica lui Sava ... au creat aceasta monosilabica interferenta vocala ... de o coloratura greu de realizat de corifeii barocului mijlociu ... au fost cauze fundamentale in ... degringolada confuza si indubitabila ... a galeriei lui dimano ... care ... a dat cu mucii in fasole ! E bine mestere ????

florinch
florinch  •  24 Decembrie 2018, 05:11
Postat de Manu Ion pe 21 Decembrie 2018, 18:48

Pana la urma ce sa intamplat acolo ?? Cu ce a jignit galeria lui Dinamo familia Hanca ??? Din ce se vedea la tv doamna Hanca gesticula si se adrea unor persoane din tribuna !!!!

Tu nu esti sanatos? Cum ce s-a intamplat acolo? *** au vrut sa-i arate sotiei lui Hanca ce puternici sunt ei. Femeia s-a bucurat cand sotul ei a marcat (si a marcat un gol frumos), cand niste ipochimeni s-au luat de ea si au bruscat-o. Va dati seama ce le fac aia sotiilor, mamelor sau surorilor lor cand pierde Dinamo? le arata ce "tari" sunt ei. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1463979823650661
Tudor Dura  •  21 Decembrie 2018, 20:13

Dc *** ala nu s-a luat de Negoita care a distrus clubul ??????????????Ne luam de oamenii care duc greul pe teren!!! bravo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează