FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Ilie Dumitrescu: ”Are 400 de cuvinte toate. Se chinuie cu degețelele să deseneze”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 11:37

Cornel Dinu l-a criticat în termeni duri pe Ilie Dumitrescu, după ce fostul jucător al Stelei l-a făcut praf pe Mircea Rednic în urma eliminării lui Dinamo din optimile Cupei României de către Csikszereda(Liga 3), scor 3-3, 8-9 în urma loviturilor de departajare.

”Am văzut un expert care îi făcea un proces lui Mircea Rednic. Se mai chinuie cu degețelele să deseneze. Ca să nu mai zic cu vorba. Mi-aduc aminte că în urmă cu câțiva ani eram într-un anturaj și o actriță a zis că băiatul respectiv e un băiat citit, vorbește și i-am zis «nu, dragă, are 400 de cuvinte toate, d-aia le caută». E un băiat bun, dar nu are legătură cu speech-ul. Dacă mă uit pe CV-ul lui nu a stat mai mult de două trei luni decât la două echipe.

Ca jucător, a fost un jucător bun. De aici, să tragi concluzii de fiecare dată, s-ar putea să fii mai aproape de greșeală. Discutabil cu cariera lui fotbalistică. A spus că nu se pricepe la portari, pentru că cerea sfatul antrenorilor cu portarii. Mai ușor cu concluziile pentru cei care nu au trecut prin focul adevărat al fotbalului”, a spus Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Citește și: Ilie Dumitrescu îl face PRAF pe Mircea Rednic: "Să-și asume, eu așa făceam când antrenam! Ce să mai joace când tu le faci asta?"

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (44)
max9
max9  •  05 Noiembrie 2018, 03:45
Postat de melcul_furios pe 02 Noiembrie 2018, 14:54

Asta e o chestie veche de cand lumea, cand oamenii nu au argumente legate de subiectul discutiei ataca persoana si a doua metoda e sa discreditezi persoana. Ai senzatia ca daca Guardiola o sa spuna ca Rednic e prost Dinu o sa ii dea dreaptate sau o sa declare ca e doar un antrenor norocos care a avut mereu jucatori valorosi si nu ar trebui sa comenteze el de Dinamo?

sincer..sint total de acord cu domnul Dinu. are un simt al umorului fantastic. si de obicei atinge punctele sensibile intotdeauna. romanul, care in marea majoritate e needucat si implicit fara simtul umorului se ataca.

2191687297528571
Lorand Abodi  •  04 Noiembrie 2018, 23:25

Cornel Dinu este un om citit ... ate cuvintele la el asa.. acasa dar ca antrenor a fost zero poate unii au uitat....ca a retrogradat trei echipe in Romania... in test respect

106644143639493
Nelu Teleaga  •  03 Noiembrie 2018, 08:57

CE M-A DERANJAT LA ILIE DUMITRESCU A FOST TONUL. IN PRIMUL RIND EL POATE OBSERVA ISI POATE DA PE GAURA GURII TOATE JUDECATILE DAR NU LA MODUL PATIMAS. NU ESTE EL CEL CARE TREBUIE SA JUDECE. DECE NU II DAI CREDIT DE EXEMPLU INAINTE DE A-L CRITICA PENTRU CA ACEST OM NU A IESIT DIN FOTBAL DE LA TURCI. A FOST UN JUCATOR EMBLEMATIC PENTRU DINAMO. A FOST UN ANTRENOR EXTREM DE BUN FATA DE UN SPORTIV CA TINE. TU AI PUS IN CUI GHETELE DE FOTBAL PE LA 28 DE ANI DACA NU MA INSEL. AI FOST PRIN MEXIC AI TRECUT PRINTR-UN DIVORT SI ASA MAI DEPARTE. APOI AI INCEPPUT SA VINZI ANTIQUE CEEA CE TI-AI ATRAS TOT MISTOUL DIN LUME IN CEI DE LA MONDENII. SA MAI ADUC AMINTE DE ANTRENORATUL TAU LA JIJI ? INUTIL. ASA CA MAI USOR CU TAIATUL CAPETELOR SI CU SENTINTELE DATE ACOLO LA MAI TOTI EXPERTII CARE NU EMIT NIMIC.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează