FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - CRAIOVA 1-1

Corneliu Papură, un nou egal pe banca celor de la CS Universitatea Craiova: „Este frustrant pentru jucători”

Corneliu Papură +33   FOTO
Corneliu Papură

Articol de GSP - Publicat marti, 26 ianuarie 2021 20:02 / Actualizat marti, 26 ianuarie 2021 20:24

FC Voluntari și CS U Craiova au remizat, scor 1-1, în runda #19 din Liga 1, iar oltenii ajung astfel la 5 egaluri consecutive.

Corneliu Papură și CS Universitatea Craiova au ajuns la cinci egaluri consecutive în Liga 1 și nu au mai câștigat un meci din 14 decembrie 2020, când au învins în deplasare UTA Arad, scor 2-1.

Corneliu Papură: „Este frustrant pentru jucători”

„Am dominat adversarul, am avut trei sau patru situații foarte clare în prima repriză, puteam să înscriem și să închidem meciul, dar nu am reușit. Starea terenului nu a fost foarte bună. Este foarte ușor să te aperi pe un teren greu și să prinzi echipa adversă pe contraatac.

Este frustrant pentru jucători în momentul în care nu reușești să câștigi, dar trebuie să se gândească doar la meciul de fotbal. Am avut multe situații de a marca, am arătat un potențial bun și sper ca lucrurile să se regleze după o victorie. Trebuie să ne revenim până la meciul cu FC Argeș” a declarat Corneliu Papură la Look Sport.

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+29 FOTO

Am considerat că în momentul acesta Andrei Ivan merită să fie titular. Mă bucur pentru el că a înscris și sper să nu iși piardă încrederea dacă nu marchează
Corneliu Papură, antrenor CS Universitatea Craiova

VIDEO. Bogdan Vrăjitoarea, despre U Craiova și Elvir Koljic: „Eu îl compar cu handbalista Nora Mork”

Citește și alte știri din Liga 1:

Un truc al lui Thomas Neubert a generat amenzi de 7.000 de euro, clubul a plătit 6.000!

Parma plusează pentru Dennis Man! Italienii au făcut o nouă ofertă: „13 milioane + 2 în bonusuri”

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
1123010001139333
Andrei Filotie  •  27 Ianuarie 2021, 08:49

..Nu Papura e vinovat ......cel care l-a pus acolo.....patronul Rotaru care e habarnist(e la unghie a celor de la Botosani ect) Domne.. daca esti habarnist i-ti consilieri de 10 pentru ca sint destui dar nu pe Papura care nu stie nici sa vorbeasca romineste si e de nota 2 e o rusine Craiova ia campionatul cu 2 Suca Tanasuca la cirma? Oltenii au multe minti agere(multi au plecat si cei ramasi stau pe tuse) La rominii olteni nu valoarea primeaza ci alceva............. E o mare rusine ca stadionul modern Oblemeco pe care s-a jucat cu seppsi sa fie inghetat(avind instalatie subterana antiinghet) Unde sint putorile nepriceputii edilii cei care intretin stadionul? Numai la olteni cel ce n-a facut nimc bun(Paura) e iar promvat.....Spuneti-mi si mie ce club din rominia l-ar dori pe Papra afara de Craiova lui Rotaru..........Degeba Craiovenii au ales-o pe Olguta- pimar- ne avind nici o sustinere de sus nu va mai face nimic pentru Craiova.

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Ianuarie 2021, 06:02

Numai la Dinamo mai axista atata inconstienta!

dora
dora  •  26 Ianuarie 2021, 22:03

Du-te repede...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează