FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

CORONAVIRUS. VIDEO Gest inedit al ultrașilor FCSB: ce a apărut scris pe un mall al Capitalei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 martie 2020 15:04

Fanii din grupul Skins Berceni, susținători ai formației FCSB, au afișat un mesaj de încurajare pentru medicii care luptă împotriva coronavirusului.

Azi, în jurul orei 13:00, câteva zeci de fani s-au strâns la un centru comercial din sudul Bucureștiului. Au afișat un mesaj, scris pe o pânză lungă de 24 de metri, de susținere pentru medicii care luptă pentru a doborî virusul care a făcut deja peste 8000 de victime în lume.

„Sistemul medical e falimentar/ Doar voi cei în halate albe aveți sânge regal” e mesajul transmis de fanii roș-albaștrilor. Întâi l-au afișat sus, pe acoperișul mall-ului, iar apoi au coborât lângă centrul comercial și au aprins și câteva torțe. „Un gest mic, dar sperăm că le mai dă forță. Atât putem face și noi pentru ei”, a spus unul dintre suporteri. 

VIDEO / Mesajul celor din Skins Berceni

Așteaptă semnale de la oamenii expuși 

E încă un mesaj de susținere pentru medici și asistente, iar liderul ultrașilor, Gheorghe Mustață, a anunțat că, pentru început, oamenii cu vârste de peste 55 de ani pot apela la ajutorul lor pentru aprovizionare. 

„Avem 5 echipe de câte trei oameni care așteaptă să li se ceară ajutorul. Merg pe banii lor la magazine, cumpără ce li se cere, iar apoi merg și duc oamenilor care sunt mai expuși în aceste clipe ce își doresc. Iar pe baza bonului fiscal oamenii vor plăti cumpărăturile. Atât, drumul și restul sunt achitate de noi", a spus acesta. 

Cele 5 echipe pot fi suplimentate în viitor, în cazul în care situația o va cere. Acest ajutor este valabil doar pentru locuitorii din sectorul 4, care pot trimite mesajele pe pagina de Facebook a grupării, Skins Berceni Oficial.

+6 FOTO

Ultrașii din România, alături de medici

Fanii echipelor de fotbal din România sunt alături de medici în lupta cu pandemia de coronavirus. Peluza Sud '97 Craiova, compusă din ultrașii celor de la FC U Craiova (L3), a dat tonul, fiind prima galerie de la noi care a decis să transmită un mesaj clar de încurajare doctorilor, prin torțe și mesaje în fața Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Bănie. La fel au procedat și ultrași din Peluza Sud Steaua în Capitală. Iar suporterii timișoreni și cei dinamoviști s-au oferit să ajute persoanele vulnerabile în fața virusului. 

Sportul mondial, afectat de coronavirus

  1. EURO 2020 a fost amânat pentru 2021
     
  2. Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 6 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.
     
  3. Europa tremură sub presiunea tot mai mare a pandemiei cu SARS-CoV-2, virusul care provoacă boala COVID-19, iar Germania, una dintre națiunile cele mai puternice, simte la rândul ei această apăsare. Sportul e afectat, mai ales cel de top, cel mai vizibil, televizat, comentat, urmărit. Ce se întâmplă însă în structurile de la alte niveluri?
     
  4. Italia renaște după dezastrul produs de coronavirus » La ora 18:00, în fiecare seară, oamenii fac un gest senzațional!
     
  5. Ivan Garcia Cortina, câștigător săptămâna trecută al etapei a treia din Paris-Nisa, a venit cu o idee catalogată simplă și genială pentru a repara calendarul ciclist, afectat și el de pandemia de coronavirus!
     
  6. Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19. „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane”
     
  7. Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus!

Vezi alte demersuri ale fanilor în lupta cu coronavirus:

CORONAVIRUS. Mesaj dur al fanilor Stelei în fața Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”: „Salvați-ne părinții și prietenii, fără vină infectați / Nu gaborii mincinoși, în Israel plecați!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (5)
hotcocoa
hotcocoa  •  01 Noiembrie 2020, 15:24

Da nu uitam ca si ultrasii altor formatii romanesti sunt si au fost implicati in tot felul de actiuni memorabile. Sa nu uitam de ultrasii frumosi, galeria cea mai minunata, a echipei Dinamo. Care era chemata la comanda psd-ului sa incite si sa provoace protestatarii pasnici din 10 august, si alte cate si mai cate...

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  18 Martie 2020, 18:02

Sa nu uitam totuși de unii care deși știau ca n-au voie sa opereze decât urgentele...” operau pe banda rulantă... pentru plic”

103798407052226
 •  18 Martie 2020, 17:15

prostia umbla libera pe strazi desi e stare de urgenta ! daca prezinti toate simptomele...febra,tuse seaca,etc,dar nu ai fost in contact direct sau indirect cu vreun coronavirusean practicant,nu ti se face testul antivirus,stiati zmeii mei ?! daca nu declari ca ai calcat in scuipatu vreunui dovedit,desi se vede pe mecla ca esti atins,nema test ! asa zice legea ! vai de pulpa noastra !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează