FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2

VIDEO Costel Gâlcă, euforic după succesul dramatic obținut de Craiova în Giulești: „Puteam câștiga la trei goluri diferență”

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova +49   FOTO
Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova

Articol de , - Publicat luni, 29 aprilie 2024 23:17 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 00:27

Rapid - Universitatea Craiova 1-2. Costel Gâlcă (52 de ani) a oferit prima reacție după ce a obținut a doua victorie din postura de tehnician al oltenilor, chiar la ultima fază, în Giulești.

Universitatea Craiova este pe locul 2 în acest moment, la egalitate cu CFR Cluj, cu 37 de puncte după 7 etape disputate în play-off. La finalul partidei din Giulești, Costel Gâlcă a fost extrem de fericit și a afirmat faptul că echipa sa putea câștiga mult mai lejer această partidă dacă ar fi fructificat ocaziile avute. A vorbit și despre situația lui Andrei Ivan, cel care a înscris de două ori în ultimele trei meciuri pentru Craiova.

Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Scene incredibile la finalul meciului din Giulești. Paul Iacob a sărit la bătaie cu spectatorii + Prima reacție a jucătorului

VIDEO. Costel Gâlcă, după Rapid - Craiova 1-2: „Avem nevoie de timp”

„Cred că am început destul de bine meciul. Ne-am creat ocazii și am avut șansa de a ne desprinde și de a câștiga chiar la trei goluri diferență. Au marcat pe greșelile noastre. Și-au creat unele ocazii.

În afară de goluri, de pase de gol, Crețu a avut o poziționare foarte bună în centrul terenului. Am avut o dezorganizare în mai multe momente ale meciului, dar avem nevoie de timp.

Sunt fericit că am luat cele trei puncte. Cred că trebuie să avem mai multă siguranță și în atac, și în apărare.

Pentru mine Ivan este atacant, dar joacă de mult timp extremă. Se simte bine pentru că a avut goluri în aceste meciuri și pentru că poziția lui în teren și sprijinul colegilor îi dau mai multe opțiuni.

Trebuie să avem atitudine, personalitate, iar ceea ce lucrăm să se vadă în meciuri. Baiaram a ieșit din teren, vedem rezultatul mâine-poimâine”, a spus Gâlcă, la Orange Sport.

Etapa trecută am fost unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren, iar etapa asta am reușit să-mi ajut echipa să ia cele trei puncte. De asta e frumos fotbalul. Eu încerc să-mi ajut echipa cât pot, mă pun în slujba ei, am o calitate foarte bună, pot să acopăr mult spațiu, asta mă poate pune în valoare, cum am făcut astăzi.

- Alexandru Crețu, mijlocașul Craiovei

VIDEO. RAPID - CSU CRAIOVA 1-2 » Scandal, la tribuna oficială, sub ochii lui Dan Șucu

Citește și alte știri:

Gafă mare de arbitraj în Rapid - Universitatea Craiova! A atins mingea cu mâna, dar Hațegan nu a acordat penalty
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Gafă mare de arbitraj în Rapid - Universitatea Craiova! A atins mingea cu mâna, dar Hațegan nu a acordat penalty
Eroul Craiovei, prima reacție după ce i-a dat lovitura decisivă Rapidului: „Etapa trecută am fost unul dintre cei mai slabi”
RAPID - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-2
Eroul Craiovei, prima reacție după ce i-a dat lovitura decisivă Rapidului: „Etapa trecută am fost unul dintre cei mai slabi”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (7)
Ionnix
Ionnix  •  30 Aprilie 2024, 15:23

E si modest baiatul )). Galca pentru noi este Claudiu Raducanu 2 :))

fibra
fibra  •  30 Aprilie 2024, 12:34

Scriitorilor! In primul rand e Constantin Galca,poate Costel ii spun cei apropiati,apoi este o persoana rezonabila spre deosebire de multimea infinita care se bate pe burta cu oricine.

doritor
doritor  •  30 Aprilie 2024, 10:55

N-a fost deloc euforic, ba chiar si-a dat seama ca dupa ce au inscris jucatorii CSU au intrat iar jocul inutil si pagubos al paselor pe linia de fund plus lant de greseli de pase si personale. Păăi la greseala lui Lobont de a juca fara mijlocasi, cu 6 atacanti CSU putea leger sa atace si sa dea inca 2-3 goluri.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close