FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Cotele au luat-o razna la meciul din Superligă decisiv pentru salvarea de la retrogradare

Dinamo nu mai stă la mâna ei, are nevoie și de jocul rezultatelor pentru a surpraviețui în prima ligă / FOTO: Ionuț Tăbultoc +11   FOTO
Dinamo nu mai stă la mâna ei, are nevoie și de jocul rezultatelor pentru a surpraviețui în prima ligă / FOTO: Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat miercuri, 01 mai 2024 18:40 / Actualizat miercuri, 01 mai 2024 19:33

Sâmbătă, în seara de Înviere, Dinamo va disputa un meci de o importanță capitală pe terenul Universității Cluj, în penultima etapă a play-out-ului. Pe loc direct retrogradabil în acest moment, „câinii” au nevoie de un parcurs imaculat, dar și de jocul favorabil al rezultatelor, pentru a spera că vor rămâne în Superligă și din vară.

În plină degringoladă, cu o singură victorie reușită în play-out, Dinamo se întoarce pe terenul echipei care i-a provocat, nu mai departe de acum doi ani, cea mai mare contraperformanță din istoria clubului, întâia retrogradare în Liga 2, într-un „baraj” ce le dă și azi fiori reci dinamoviștilor.

Ce vești pentru Dinamo! Doi dintre liderii lui U Cluj, în dubiu pentru meciul sâmbătă
U CLUJ - DINAMO
Ce vești pentru Dinamo! Doi dintre liderii lui U Cluj, în dubiu pentru meciul sâmbătă

Cota lui Dinamo e în picaj

Penultima clasată merge pe Cluj Arena pentru un duel cu o echipă aflată în picaj, care a avut o lună aprilie de coșmar: trei înfrângeri și un egal în campionat pentru băieții lui Ioan Ovidiu Sabău, plus eliminarea din semifinalele Cupei.

„Condamnați” să se impună în Ardeal, roș-albii au fost impulsionați de ultrași la jumătatea săptămânii, suporterii făcându-și apariția la Săftica pentru a-i mobiliza într-un fel sau altul pe jucătorii ajunși cu un picior în „B”. Iar Zeljko Kopic, antrenorul tot mai abătut în ultima vreme, a transmis la rândul lui un îndemn la luptă prin intermediul Gazetei: „Nu ne dăm bătuți, cred în echipa Dinamo”, a sunat discursul croatului.

2 solist la U Cluj - Dinamo? Tendința remarcată în ultimele zile

Judecând după situația disperată a „câinilor”, dar și raportat la forma dezastruoasă a „șepcilor roșii”, microbiștii, în special cei dinamoviști, estimează că bucureștenii se vor întoarce cu un rezultat favorabil de la Cluj. E tendința observată și în evoluția cotelor de pariuri înaintea partidei de sâmbătă.

Weekendul trecut, la o zi după ce Dinamo remiza cu FC Voluntari, cota pentru o victorie pe terenul Universității trecea de 4,00. Miercuri, cu trei zile înaintea întâlnirii directe, bookmakerii au micșorat vizibil cota roș-albilor!

S-a ajuns, astfel, ca un succes al dinamoviștilor la Cluj să fie creditat cu o cotă ce variază între 2,55 și 2,80. Din favorită certă, U Cluj e acum pe picior de egalitate cu Dinamo în viziunea caselor de pariuri. Ceea ce se traduce printr-un lucru simplu: s-a mizat intens în ultimele zile pe o victorie a oaspeților în meciul de totul sau nimic din Ardeal.

+7 FOTO

Doi dintre liderii lui U Cluj, în dubiu pentru meciul sâmbătă cu Dinamo

Vești de impact din tabăra „șepcilor roșii”. Conform informațiilor GSP.ro, doi dintre fotbaliștii importanți ai alb-negrilor, Alexandru Chipciu (34 de ani) și Daniel Popa (28 de ani), nu se pot antrena la parametri optimi alături de coechipieri, sunt în recuperare și nu se știe dacă vor fi apți pentru confruntarea cu Dinamo! Alex a reînceput antrenamentele, dar încă există dubii în privința lui.

Chipciu și Popa nu au evoluat nici în ultima etapă de campionat, în meciul pe care U Cluj l-a disputat în Bănie cu FCU Craiova (2-3).

VIDEO Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, speră în salvarea echipei: „Acolo, au greșit, totuși”

Citește și alte știri din Superligă:

EXCLUSIV Vin ultrașii » Descindere la Săftica a suporterilor dinamoviști

EXCLUSIV Zeljko Kopic s-a destăinuit pentru GSP.ro înaintea meciului crucial cu U Cluj: „Ei nu ar trebui să mai fie parte din club!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (37)
traian_v
traian_v  •  02 Mai 2024, 13:31
Postat de rav410wrc pe 01 Mai 2024, 19:36

Doamne Fereste !! N-am tras nici o concluzie, doar m-am intristat :((( cand Traian, un fan declarat al U, se asteapta ca aceeasi U, sa faca "meciul pacii" contra celor de la Dinamo !?

Si vrei sa spui ca nu zic bine? Stai sa vezi ca si in ultima etapa cum se achita Dinamo miraculos de tot ce e datorie la rednic, ba poate chiar cu un plus (drept dobanda). Dinamo face 6 puncte cu U si UTA, oricat de mari fani declarati am fi.

Maimutoiul.Gigi
Maimutoiul.Gigi  •  02 Mai 2024, 07:23
Postat de Trotsky pe 01 Mai 2024, 21:39

sa ne lămurim: "Frăția" este intre părți ale galeriilor/brigăzilor, NU are de a face cu ce va fi pe gazon. Frica este sa nu ia Boc banii de la fotbal si sa ii mute la metrou.

Frica e a celor de la GSP.ro ca nu cumva să nu cadă Dinamo București în B! Și a gigiștilor scelerați și bolnavi la cap, care mișună suspect de liberi și de nemoderati pe forumurile lui Dinamo, in timp ce răspunsurile la aberațiile lor sunt blocate sistematic din redacția GSP.ro. .... Sa stea liniștiți, Dinamo e deja in B! La anul or sa se bucure cu Voluntari, cu mititeii și cu comunele suburbane!.... Interesul se va muta în liga a doua!.... gsp.ro sa se spele pe cap cu uriașele echipe cu doi spectatori pe meci, iar televiziunile sa le dea lor banii, sa vedem ce spun sponsorii!?

Maimutoiul.Gigi
Maimutoiul.Gigi  •  02 Mai 2024, 07:02

Nu înțeleg de ce lăsați dialogurile tâmpite nemoderate!???.... Apar niște gigiști tembeli care scriu numai mizerii despre Dinamo, cu mesaje neinteligibile, iar voi la GSP.ro nu moderați aceste mesaje semidocte!!! ..... Ba, din contră, blocați răspunsurile date *** gigisti. ... Dinamo e in b! Nu vă mai agitați inutil. Rămâneți în liga 1 cu voluntariul și cu mititeii, că sa va place! Sa va spălați cu ei pe cap!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează
Close