FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

COVID-19. Anamaria Prodan, gest caritabil: a trimis de la Dubai 2.000 de măști pentru un spital din România

Anamaria Prodan se implică în lupta împotriva COVID-19. Sursă foto: Instagram +49   FOTO
Anamaria Prodan se implică în lupta împotriva COVID-19. Sursă foto: Instagram

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 19:43

COVID-19. Anamaria Prodan (47 de ani) nu rămâne impasibilă în fața epidemiei de coronavirus care afectează din plin și România.

Aflată la Dubai, în izolare alături de soțul Laurențiu Reghecampf și de copiii lor, Anamaria Prodan a recurs la un gest caritabil. A trimis 2.000 de măști chirurgicale la Mediaș, care vor ajunge la Spitalul Municipal din localitate.

„Îi mulțumesc din suflet Anei pentru gestul ei, a face bine nu e pentru a te lăuda. Într-o discuție pe care am avut-o cu ea, i-am spus că, dacă tot ajută, să direcționeze orice și spre Spitalul Mediaș că au și ei nevoie. Iar ea a luat decizia să doneze 2000 de măști”, a declarat Ioan Mărginean, președintele lui Gaz Metan.

Nu e pentru prima oară când Anamaria Prodan face gesturi de caritate pentru spitale. În trecut, a mai făcut donații către Spitalul Fundeni și către un alt spital din Timișoara.

FOTO. Cum arată Bucureștiul în timpul pandemiei de coronavirus:

+45 FOTO

VIDEO. STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre coronavirus:

CORONAVIRUS. Alex Pițurcă și Cristina Ich s-au testat împotriva COVID-19 cu teste rapide: „Mi le-a adus cineva din Anglia”

COVID-19. Spania, cel mai scăzut bilanț al deceslor din ultimele 17 zile » Care e situația în Italia

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  11 Aprilie 2020, 11:46

A donat si ea, pret de o gentuta, niste masti la Medias ca sa se mai vorbeasca de ea si sa nu o uite lumea !! Putea sa faca gestul asta fara a mai aparea prin presa !! L-a mai pus si pe Marginean sa o laude !!

gazistu
gazistu  •  11 Aprilie 2020, 00:57

am auzit la "Radio Medias" ca a donat Prodanca masti pt spitalul Munciipal...mai bine donezi/cumperi exact ce este nevoie, decat bani, care stim cu totii cum se pot "evapora"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează