FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

COVID-19. George Merloi, internațional U21, și-a făcut planurile: „M-am săturat de goluri în FIFA, abia aștept să ies să înscriu din nou”

George Merloi. Sursă foto: Facebook
George Merloi. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat vineri, 10 aprilie 2020 16:17

COVID-19. George Merloi (20 de ani) e unul dintre cei mai interesanți tineri jucători din Liga 1. Mijlocașul de la Clinceni are parte de un sezon bun, reușind 4 goluri și două assist-uri, iar acum se pregătește acasă așteptând reluarea competiției.

 "Sunt pe acasă, cam ca toată lumea. Cu nenorocirea asta de virus, nu prea ai multe variante. Încerc să mă mențin în formă. 

Am un TRX acasă, lucrez, fac flotări, abdomene, mai ies pe afară să alerg, mai ies cu bicicleta, caut locuri nepopulate. Fac puțin din toate", a zis George Merloi pentru GSP.RO. 

"M-am jucat FIFA și Fortnite " :)

Crescut la FCSB și Rennes, Merloi e îngrijorat pentru foștii colegi din Franța, unde numărul infectărilor și deceselor crește alarmant: 

"Îmi urmăresc foștii colegi de la Rennes din Franța. Văd că la ei situația e tot mai grea. N-am apucat să vorbesc cu ei, doar ce mai văd pe rețelele de socializare. Se antrenează și ei acasă, sper să trecem mai repede de perioada asta".

Micuțul mijlocaș de la Clinceni și-a făcut deja planurile pentru primele zile în afara izolării. 

S-a săturat de golurile virtuale în FIFA și așteaptă să înscrie din nou: "Ce-o să fac prima dată când ieșim din izolare? Merg direct la fotbal cu prietenii. Îmi e mult prea dor să dau un gol (râde). M-am săturat de goluri pe PS4, am jucat FIFA și Fortnite încontinuu".

VIDEO /  STUDIU. Fiecare caz nou de coronavirus ar putea produce într-o lună alte 244 de cazuri de infectare

Citește și alte știri despre Liga 1:

LPF organizează campionat de FIFA 20 cu echipele din Liga 1! Când e startul: se dispută câte o etapă pe zi

COVID-19. EXCLUSIV Schimbări majore în fotbal după pandemie » Valeriu Iftime: „La mine, bugetul poate scădea din start cu 25%”

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează