FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR CLUJ

CRAIOVA - CFR CLUJ // Fanii sună mobilizarea: „Hai să mai arătăm încă o dată acestei țări de telespectatori ce înseamnă Știința!”

Articol de - Publicat luni, 17 februarie 2020 19:09

Facțiunile importante, Peluza Nord și Gruppo Maxima, vor să arate ”unei țări de telespectatori” ce înseamnă cu adevărat să joci cu ”casa închisă”.

Cu o victorie duminică, în confruntarea directă de pe "Oblemenco", Craiova o poate egala în fruntea clasamentului pe campioana CFR. Obiectiv pentru realizarea căruia, la Craiova, facțiunile importante ale suporterilor, Peluza Nord și Gruppo Maxima, au sunat deja mobilizarea pe Facebook!

Sold out până vineri?

Gruppo Maxima a și anunțat în cursul dimineții: "Dacă lucrurile merg în același fel ca până acum, este posibil ca marți seară să ne apropiem de «sold out» la Tribuna 2 și Peluza Sud, iar pe joi-vineri să nu mai existe bilete la vânzare. Așa că cei care doriți să fiți pe stadion la acest meci, cumpărați biletele, nu lăsati pe sfârșitul săptămânii!".

Peluza Nord, la rându-i, a lansat o adevărată provocare: "Hai să mai arătăm încă o dată acestei țări de telespectatori ce înseamnă Știința! Haide să-i facem pe toți să înțeleagă că în România nu există decât Craiova și restul lumii!".

Clubul a pus în vânzare în jurul a 22.000 de bilete, dintre care, până azi după-amiază, se vânduseră undeva între 6.000 și 7.000. La acestea se adaugă 6.000 de abonamente!

4.376de spectatori e diferența dintre media de spectatori a Craiovei, lider la acest capitol, cu 11.588, și a FCSB-ului, a doua clasată

Prețurile biletelor
Peluze (Nord & Sud) 15 lei
Tribuna a II-a 30 lei
Tribuna I 40 lei
Tribuna VIP/ Tribuna VIP2 100 / 70 lei

CRAIOVA // Luis Nițu, noul „Wonderkid” de la Craiova! Puștiul folosit de olteni pentru a dribla regula u21 are cifre spectaculoase

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
suporterucv
suporterucv  •  18 Februarie 2020, 15:20

Craiova, daca s-ar ridica la nivelul suporterilor pe care ii are, ar trebui sa joace an de an in grupele EL si din cand in cand in CL !!

dansy
dansy  •  18 Februarie 2020, 12:28
Postat de Gabriel Zoro pe 17 Februarie 2020, 21:21

Luați legătura cu vodcuta să trimită toți membrii psd.Oare culorile echipei nu ar trebui să fie roșu-alb,cu siglă trei trandafiri.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  18 Februarie 2020, 12:24
Postat de Gabriel Topai pe 17 Februarie 2020, 21:40

Nu aveti ce arata, echipa aia CS U Craiova este o marioneta a FCSB-ului. Echipa care exista sa-l serveasca pe jupanul Becali, finantatorii CS U Craiova nu au tuleap ptr. Liga 1. Asa ca ciocul mic, pana la proba contrarie.

Topaie prin alte locuri fraiere!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează
Close