FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Emil Săndoi, întrebat în direct: „Dacă te sună Mihai Rotaru ce îi spui?” » Răspunsul antrenorului

Emil Săndoi
Emil Săndoi

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 ianuarie 2021 17:24 / Actualizat sambata, 30 ianuarie 2021 17:43

Corneliu Papură (47 de ani) a fost demis din funcția de antrenor principal al Universității Craiova, iar Emil Săndoi (55), actualul tehnician al Chindiei Târgoviște, i-ar putea lua locul pe banca „juveților”.

După „divorțul” dintre Corneliu Papură și CS Universitatea Craiova, numele lui Emil Săndoi a fost vehiculat ca fiind în capul listei posibililor înlocuitori ai lui „Papi”. Potrivit informațiilor GSP.ro, Săndoi are un lobby puternic din partea președintelui Sorin Cârțu, care-l vede drept antrenorul ideal pentru olteni.

Întrebat despre posibilitatea de a o prelua pe Craiova, Săndoi a răspuns evaziv, invocând faptul că se află sub contract cu Chindia Târgoviște.

Emil Săndoi: „Poate vreun jucător care a jucat la Craiova să refuze CS U?”

„Eu am spus că orice jucător care a jucat la Universitatea Craiova își dorește să facă parte din acest club. A fost interpretată declarația... Poate vreun jucător care a jucat la Craiova și care a avut spirit și a câștigat trofee acolo să refuze un club ca CS U Craiova sau o reprezentantă a fotbalului craiovean? Indiferent pe ce funcție ar fi oferta. Cred că nu poate decât dacă are contract cu altă formație.

Nu există nicio clauză, la mine contractele mai puțin contează. Pentru mine o strângere de mână este mult mai importantă decât un contract”, a declarat Săndoi la TV Telekom Sport. 

Întrebat ce ar spune dacă Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei, l-ar suna, Emil Săndoi a spus:

Nu o să mă sune (râde). Am un președinte la Chindia, în momentul de față eu cred că am reușit să ne descurcăm onorabil. În momentul ăsta sunt setat pe ce trebuie să fac. Eu sunt sub contract cu Chindia și în momentul de față mă interesează următoarele noastre meciuri. Programul este infernal”.

Olteanul, numit antrenor al Chindiei în vara anului 2020, are un sezon de excepție alături de echipa din Târgoviște, pe care a dus-o pe loc de playoff. După 19 etape, Chindia ocupă locul 6, cu 28 de puncte acumulate.

Emil Săndoi a antrenat-o pe Universitatea Craiova între septembrie 2014 și ianuarie 2016, perioadă în care a obținut 23 de victorii, 15 egaluri și 18 înfrângeri.

VIDEO. Bobi Verdeș rememorează victoria senzațională obținută de Craiova în 2002, împotriva Stelei, 3-1

Citește mai multe știri din Liga 1:

Paul Anton și-a stabilit viitorul! Primele declarații pentru GSP: „Doamne, ajută!”

Dinamo, refuz după refuz! „Câinii” nu-și pot rezolva încă cea mai mare problemă din echipă

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (1)
mircea.b
mircea.b  •  30 Ianuarie 2021, 19:07

Sa stea la Târgoviște, unde e apreciat si are liniște. La Rotaru te duci cu surle și trambite si pleci pe usa din dos după 3 luni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează